Sram Bagskifter XX1 Eagle 12s

DKK 2.529,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske den
1. Èn af de bedste mekaniske 12-speed bagskiftere
2. Let og stærkt carbon-cage
3. Kompatibel m. 10-50T el 10-52T kassetter

Her har vi en 12-speed bagskifter i den højere klasse. Og ikke desto mindre får du, som altid, når der er tale om Sram-produkter, særdeles god valuta for pengene! Lad os kaste et blik på den fantastiske bagskifter, der har fået navnet Sram XX1 Eagle 12-speed!

XX1 Eagle 12-speed er blandt Srams letteste bagskiftere, idet den cage er lavet i carbon. Du er således sikker på at få en bagskifter, som ikke alene er let, mn som også kan holde til at blive brugt, uden at miste hverken sin sublime performance eller sin flotte finish.

Bagskifteren er kompatibel med såvel 10-50T som 10-52T kassetter. Så du har god mulighed for at sammen sætte din cykels drivlinje, så den passer perfekt til dine personlige behov og ønsker. Denne model har desuden lang skiftearm, og kan bruges sammen med Srams egne 12-speed skiftegreb.

Ingen tvivl om, at dette er én af Srams bedste mekaniske bagskiftere. Hvis du skal have noget bedre, skal du overveje at smide penge efter en trådløs, elektronisk bagskifter. Gearskiftene bliver fantastisk bløde, og de sker i løbet af et splitsekund. I stedet for at skulle tænke meget over gearskiftene, har du mulighed for at fokusere på at yde mest muligt, når du cykler. Og det er jo, til syvende og sidst, det, cykelsport bør handle om!

Sram XX1 Eagle 12-speed er nem at montere på din cykel, men vær opmærksom på, at den ikke er kompatibel med Shimano Direct Mount geardrop. Hvis du i øvrigt har nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte Cykler.dk. Vi lever og ånder for cykling, og er altid klar til at hjælpe dig.