Sram Upgrade kit XX1 Eagle AXS 12s

DKK 8.749,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Trådløs teknologi for perfekte gearskift
2. Kompatibel med Srams XX1 Eagle-komponenter
3. Kan holde til det meste

Med en trådløs, elektronisk bagskifter får du ikke alene ultra-præcise og lynhurtige gearskift, selv under meget vanskelige forhold. Du får også en bagskifter, som kræver langt mindre vedligeholdelse end de traditionelle, mekaniske af slagsen.  

Dette smarte 12-speed opgraderingssæt fra den verdenskendte producent Sram er kompatibelt med Srams egne XX1 drivelinjekomponenter, såsom X-Dome Eagle kassette, krank og kæde. Sram har ikke bare taget en mekanisk bagskifter, og forsynet den med en motor og et batteri. I stedet har man skabt en helt ny bagskifter, som har hele 10 mm større frihøjde end  tidligere modeller, og som giver ekstremt hurtige gearskift, selv når du kører i meget udfordrende terræn. Der er således tale om en bagskifter, som er hurtig nok til XC racing, og som samtidig kan klare selv de hårdeste MTB-trails.  

Sram siger selv, at denne bagskifter er smart nok til at beskytte sig selv: I tilfælde af, at beagskifteren får et slag, vil motorens gearkasse slå fra, så bagskifteren kan flytte sig, i forhold til kraften fra slaget. Derefter vil bagskifteren automatisk vende tilbage til sin oprindelige position.

Srams XX1 Eagle upgrade kit kommer med en praktisk opladeren til bagskifterens batteri. Batteriet er desuden forsynet med et praktisk dæksel, som beskytter det mod skader.

Til slut er det værd at nævne, at bagskifteren fungerer sammen med Srams egen AXS-app, som du kan installere på din smartphone. Med appen kan du tilpasse bagskifterens funktioner efter dine egne præferencer, så din kørsel bliver så personlig som muligt.

Alt i alt et let, velfungerende og smart opgraderingssæt, som vil bidrage til at gøre MTB-sport endnu sjovere og mere effektivt, uanset, om du er garvet MTB-rytter eller `bare´ en glad motionist!