Sram Bagskifter XX1 Eagle AXS 12s

DKK 6.599,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske den
1. Elektronisk bagskifter i absolut topklasse
2. Ultra-præcise gearskift. Hver gang!
3. Kompatibel med Srams AXS app

Hvis du dyrker MTB-sport på meget højt niveau, eller måske har ambitioner om at komme til det, så er du sikkert også klar over vigtigheden af, at gearskiftene bare `spiller´, hver neste gang, selv på de længste etaper i det mest udfordrende terræn. Derfor har du også brug for en bagskifter af højeste kvalitet. Og sådan én finder du naturligvis her på Cykler.dk. Navnet er Sram Eagle XX1 AXS 12-speed!

Her får du virkelig en bagskifter af uovertruffen kvalitet. Og vægten er tilmed meget lav, idet bagskifterens `cage´ er fremstillet i carbon (kulfiber), et materiale der er kendt for at forene lav vægt med utrolig styrke. Faktisk vejer denne lækre bagskifter kun 264 gram! Den er kompatibel med kassetter med op til 52T.

Eagle XX1 AXS er en elektronisk bagskifter, hvilket bl.a. betyder, at den giver dig ekstremt hurtige og præcise gearskift, gang på gang. Desuden kræver den langt mindre vedligeholdelse end en traditionel mekanisk bagskifter, som jo fungerer ved hjælp af kabler.  

I tilfælde af, at belastningen bliver for voldsom, slår bagskifterens motor automatisk fra, og når belastningen igen er indenfor normalen, slår motoren til igen. Sram Eagle XX1 AXS er endvidere kompatibel med Srams egen AXS app, som du kan bruge, til at sætte et personligt præg på din cykling.  

Bagskifteren er ganske let at montere, men bemærk, at den ikke er kompatibel med Shimano Direct Mount geardrop. Skulle monteringen volde problemer, så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk. Vore dygtige cykelteknikere er altid til tjeneste.

OBS: Batteri medfølger ikke.

Se også vort Sram XX1 Eagle AXS upgrade kit. Det finder du ligeledes her på Cykler.dk!