Sram Upgrade kit X01 Eagle AXS 12s

DKK 6.549,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette
1. Super kvalitet fra Sram
2. Trådløs komfort, og uhørt præcise gearskift
3. Vand- og støvtæt (testet i henhold til IP69K-standarden)

I årtier har Srams mekaniske bagskiftere trofast tjent MTB-ryttere og andre cykel-entusiaster verden over. Men vi er for længst trådt ind i den elektroniske, trådløse tidsalder. Og Sram følger naturligvis med tiden!

Med det smarte X01 Eagle AXS 12-speed opgraderingssæt kan du tage springet fra de klassiske, mekaniske gearsystemer til 100% trådløs komfort. Bagskifteren virker ved hjælp af et batteri, som let oplades (oplader medfølger). Resultatet er silkebløde og lynhurtige gearskift, hver neste gang. Det gælder også, når terrænet for alvor bliver udfordrende. Og så skal vi heller ikke glemme, at en elektronisk bagskifter kræver langt mindre vedligeholdelse end en traditionel bagskifter, der jo som bekendt virker ved hjælp af kabler, som kan blive slidt/beskadiget ved hård og flittig brug.

Det medfølgende batteri-dæksel beskytter batteriet mod snavs og skader. Bagskifteren er i øvrigt vand- og støvtæt (testet i henhold til IP69K-standarden). Batteri-dækslet passer i øvrigt til samtlige Srams AXS MTB-bagskiftere.
Srams innovative X-Sync teknologi giver fine, glidende gearskift, samt mindre slid på såvel kæde som bagskifter.

Sram X01 Eagle AXS 12-speed opgraderingssættet indeholder følgende:
•X01 Eagle AXS trådløs, elektronisk 12-speed bagskifter
•Eagle AXS Rocker paddle Controller
•Batteri
•Oplader
•Værktøj til justering af kæden
•Batteri-dæksel

Med en 1x12-speed geargruppe, kombineret med den elektroniske, trådløse Sram X01 Eagle AXS bagskifter får du ikke alene et meget bredt gearområde at gøre godt med. Du får også lynhurtigt, ekstremt bløde gearskift, samtidig med, at du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på. Som du ser, har vi faktisk kun godt at sige om dette meget fine sæt.