Sram Upgrade kit GX Eagle AXS 12s

DKK 4.889,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Silkebløde gearskift, med trådløs teknologi
2. Perfekt til en 1x12-speed geargruppe
3. USB-opladeligt batteri i bagskifteren

Måske går du rundt med en lille drøm om at opgradere din cykel med en trådløs gargruppe? I så fald kan vi anbefaler, at du kigger nærmere på produkterne fra Sram. Det kan være, at du allerede kender nogle af de fine produkter i AXS-serien. Under alle omstændigheder håber vi, at du vil læse videre nedenfor.

En bagskifter findes på langt de fleste cykler (med nogle få undtagelser, som vi ikke behøver nævne her). Nogen vil måske spørge: Hvad gør en bagskifter? Det meget enkle svar er, at det er bagskifteren, der skifter gear for dig. Og med en Sram GX Eagle AXS sker gearskiftene 100% trådløst. I bagskifteren sidder et genopladeligt batteri (Oplades med USB), som giver strøm til op til 20 timers cykling.

Med denne lækre trådløse bagskifter får du silkebløde, gnidningsløse gearskift, som du knapt bemærker. I stedet kan du så fokusere på at yde dit bedste, når du cykler. Dertil kommer, at behovet for vedligeholdelse reduceres betydeligt, når du anvender en trådløs geargruppe. Jo mindre konventionel mekanik, desto færre ting er der, som kan gå i stykker! Ifølge Sram vil deres trådløse teknologi endvidere give kassetten en længere levetid.

Bagskifteren er designet til en 1x12-speed geargruppe, hvilket i sig selv giver en høj grad af brugervenlighed, idet du så kun har en enkelt gearvælger at holde styr på. Og når gearskiftene så ydermere bliver 100% trådløse, så er både komfort og funktionalitet helt i top!

Med bagskifteren GX Eagle AXS fra Sram er du klar til at cykle ind i den moderne, trådløse verden!