Sram GX Eagle AXS Upgrade kit

Før DKK 4.889,00
DKK 4.599,00
SparDKK 290,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Opgraderer din cykel til trådløst gearskift
2. Alt er i Srams verdenskendte kvalitet
3. Bagud-kompatibel med alle Sram Eagle kassetter

I gamle dage var alt større, vildere og farligere. Det, der var godt, var fantastisk, og det, der var skidt, var helt forfærdeligt. Det indtryk får man i hvert fald tit, når man hører ældre mennesker fortælle om deres barndom/ungdom. Og sådan har det altid været! Men sandt er det, at der er sket en rivende teknologisk udvikling, gennem de sidste 5-6 årtier. Og det gælder bestemt også, når vi snakker cykling.  

I gamle dage var der f.eks. ikke gear på cyklerne. Om man klarede en stigning eller ej, afhang udelukkende af, hvor hårdt, man selv kunne trampe i pedalerne. Var bentøjet ikke tip-top, måtte man stå af, og trække jernhesten op til bakketoppen. I dag er der heldigvis gear på stort set alle cykler. Hvor mange, og om de skal være udvendige eller indvendige, afhænger af dine præferencer og behov.

En bagskifter findes på langt de fleste cykler (undtagelserne er så få, at vi ikke behøver nævne dem her). Og vælger man gear-komponenter fra Sram, er man sikker på at få produkter af bedste kvalitet. Det er ikke uden grund, at Srams geargrupper sidder på masser af meget lækre og solide cykler, fra en række anerkendte producenter.

Med det smarte Sram GX Eagle AXS Upgrade Kit kan du opgradere bagskifteren på din cykel, således, at du får trådløst gearskift. Det giver både silkebløde, gnidningsløse gearskift, og et reduceret behov for vedligeholdelse. Og hvis du i forvejen har en cykel i den gode mellemklasse eller dyrere, vil det være billigere at opgradere bagskifteren, end at skulle investere i en ny cykel, med trådløst gearskift.  Dette dejlige upgrade kit er naturligvis bagud-kompatibelt med alle Sram Eagle kassetter, og indeholder alle de dele, der skal bruges, for at kunne lave trådløst gearskift på din cykel. En sådan opgradering vil du ikke fortryde!