Specialized Levo Comp Alloy gen 3 - 2022

Før DKK 54.999,00
DKK 44.499,00
SparDKK 10.500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og funktionel eMTB i aluminium
2. Stærk motor, og stort batteri.
3. 1x12-speed Sram geargruppe

Drømmer du om en elektrisk mountainbike, der har masser af power til at bringe dig ud på eventyr, og hjem igen? Så kan du finde den her på Cykler.dk! Tag bare et kig på Specialized Turbo Levo Comp Alloy!

E-mountainbikes er der kommet en del af på markedet i de senere år, og det forstår vi bestemt godt. Men turbo Levo serien fra amerikanske Specialized er nu alligevel noget for sig. Disse cykler en nemlig kendetegnet ved bomstærke motorer og batterier med meget stor kapacitet. Ligesom på de øvrige Turbo Levo-modeller er Comp Alloy udstyret med en Turbo Full Power 2.2 motor, der kan yde hele 565 watt, og levere et moment på intet mindre end 90 Nm. Batteriet er på 700 Wh., hvilket giver dig masser af strøm, selv til indtil flere ture på dit foretrukne MTB-spor. Både motor og batteri er smukt integreret i aluminiumsstellet.

Heller ikke på affjedringen er der sparet noget: Fortil finder du en 160 mm Fox Rhythm 36 forgaffel, som på smukkeste vis suppleres af en Fox DPS Performance Series bagdæmper. Denne kombination skal nok sluge de bump og vibrationer, som du uvægerligt møder, når du kører offroad.

Geargruppen er den samme som på seriens øvrige modeller. Og hvorfor skulle man også ændre på noget, der virker så godt? Den 1x12-speed GX Eagle geargruppen er nemlig både effektiv og brugervenlig, idet du får et meget bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

Et sæt solide Sram Code R skivebremser med 4 stempler sikrer, at du kan bremse, når du skal. Også når føret er drilsk.
Turbe Levo Comp Alloy sætter nye standarder i klassen for eMTB´er i aluminium!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: