Specialized Turbo Tero 4.0 - 2022

DKK 37.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget stærk og alsidig eMTB
2. RockShox Recon Silver RL 110 mm forgaffel
3. Sram T Guide 4-piston hydrauliske skivebremser

En god mountainbike skal kunne bruges til stort set alt. En cykel af denne type er selvfølgelig især i sit es, når der køres offroad. Ellers ville det jo sikkert ikke hedde en mountainbike! Men der er bestemt også mange MTB´er i byerne. Og det er der bestemt også flere gode grunde til. En god og solid MTB er nemlig også velegnet til pendling og anden dagligdags transport.

Turbo Tero 4.0 er en smart og solid elektrisk mountainbike fra amerikanske Specialized. Og den kan du viklelig bruge til en meget bred vifte af formål: Den er velegnet til længere, hurtige pendlerture. Den er solid og driftssikker, når du skal hente børn, handle ind, eller klare andre dagligdags gøremål i byen. Den er super fed i terrænet. Og så kan den også klare en længere weekendtur eller lignende, med fuld oppakning!

Motoren er den super stærke Specialized 2.0, med et drejningsmoment på 70 Nm. Indbygget i det lækre aluminiumsstel finder du batteriet, som er på hele 710 Wh. Så du skal virkelig cykle langt, før du risikerer at løbe tør for strøm.

Affjedringen betyder meget på en MTB. Derfor er Turbo Tero 4.0 udstyret med en RockShox Recon Silver TK forgaffel, med 110 mm vandring. Her får du både kvalitet og komfort for alle pengene.

En god gearing skal der også til, når de terrænmæssige udfordringer skal overvindes. Og her kan du roligt stole på den solide Sram NX 11-speed geargruppe. Den er stærk og funktionel, og gearområdet er tilstrækkeligt bredt til, at du altid kan finde et passende gear at køre i.

Aggression er ofte det, der hjælper os til at håndtere hårde udfordringer. Men aggression uden kontrol vil næsten uvægerligt blive destruktiv. Det er sikkert derfor, at folkene hos Specialized har forsynet Turbo Tero 4.0 med de yderst effektive Sram

Guide T skivebremser, med 4 stempler. Her er masser af bremsekraft, selv når vejen er sneglat, eller MTB-sporet vådt og mudret.

Jo, Specialized Turbo Tero 4.0 er virkelig en eMTB, der kan det hele!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: