Før DKK 44.999,00
DKK 40.000,00
SparDKK 4.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super eMTB til det hele!
2. 710 Wh. Batteri giver ekstrem rækkevidde
3. Hydrauliske Sram G2 RS skivebremser m. 4 stempler

2022-udgaven af Turbo Tero 5.0 fra Specialized er en elektrisk mountainbike, designet til både hverdag og offroad-kørsel. Her får du topmodellen i Turbo Tero-serien. Prøv den selv, og du vil blive overrasket over alle dens betagende egenskaber! Du kan bruge den, når du pendler til og fra job eller uddannelse. Du kan bruge den til indkøbsture og lignende. Du kan tage på en hyggelig tur ud i naturen, med junior siddende i et barnesæde bag på cyklen. Eller du kan fyre den totalt af på MTB-sporet! Og skulle du have behov for at anvende en cykelanhænger, så trækker Turbo Tero 5.0 også den, så let som ingenting.

Ligesom sine mindre `søskende´ er Terbo Tero 5.0 bygget op omkring en både let og solid aluminiumsramme, der kan holde til lidt af hvert. Og det skal den også kunne, for en cykel, der bliver brugt tit og langvarigt, vil uvægerligt få nogle knubs ind imellem. Batteriet, som yder imponerende 710 Wh., er elegant integreret i rammen. Batteriet kan let afmonteres, så du f.eks. kan tage det med ind, når det skal oplades. Batteriet har langt større kapacitet, end hvad man finder på de fleste andre elcykler. Så du skal cykle temmelig langt, får du behøver bekymre dig om, hvorvidt du har strøm nok.

Den stærke motor yder hele 90 Nm. Den benytter sig af en særlig teknik, som giver dig ekstra watt i tråddet. Dermed snupper du let enhver stigning, og du får en meget naturlig føling med cyklen.

En RockShox Recon Silver RL forgaffel med 110 mm vandring sørger for at absorbere generende bump og vibrationer fra underlaget.  

Geargruppen er en 11-speed Sram GX. Og den er både stærk og brugervenlig, samtidig med, at den byder på et temmelig bredt gearområde.

De super effektive Sram G2 RS skivebremser med 4 stempler sikrer, at du altid kan bibeholde fuld kontrol over cyklen, selv på den stejleste nedkørsel, og/eller når sporet er vådt og mudret. Og skulle kong Vinter finde på at smide et lag sne på cykelstien, så klarer disse glimrende bremser også det.

Specialized Turbo Tero 5.0 er en eMTB, designet til hverdagen, og med eventyr i hjertet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: