DKK 27.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 625 Wh. Batteri giver lang rækkevidde
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. 100 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel m. lockout

Det gælder om at udvide sin horisont, hele livet igennem. Det gælder også som cykel-entusiast. Og det er da næppe heller nogen tilfældighed, at elcykler bliver stadig mere populære her i Danmark. Både unge og ældre for øjnene op for de muligheder, der ligger i en god elcykel. Og det er forkert, hvis man tror, at man ikke får motion, når man kører på elcykel. Ifølge dansk lov må motoren nemlig kun hjælpe til, når du selv træder i pedalerne.

På den nye Cube Reaction Hybrid Race 625 kan du virkelig udvider din horisont, både rent fysisk og i menneskelig forstand. Den er nemlig bygget til at kunne komme frem over alt, så du også har mulighed for at svinge bort fra asfaltvejen, og udforske den vilde natur. Cyklen har et særdeles stærkt Bosch Powertube 625 Wh. batteri, som giver dig en særdeles lang rækkevidde, hvad enten, du ønsker at tilbringe en lang dag på MTB-sporet, eller drage på eventyr ad stier og skovveje. Motoren er den velkendte 4.generation Bosch centermotor, på 250 W (85 Nm.).

En RockShox 100 mm Judy Silver Air luftforgaffel med lockout sluger enhver vibration fra underlaget. Det giver bedre komfort og mindre træthed på de lange og hårde cykelture. En luftforgaffel er lettere end en traditionel fjederforgaffel, og kan desuden justeres efter rytterens vægt. Lockout-funktionen gør det muligt at fastlåse gaflens vandring. Det kan f.eks. være en fordel, når du kører på lange, flade strækninger.  

Også geargruppe og bremser har fået en opgradering: den super lækre 1x12-speed Shimano XT geargruppe sikrer, at du altid har et særdeles bredt gearområde til rådighed, og at gearskiftene er lette og gnidningsløse.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano BR-MT420. Og det er bare godt kram, hele vejen igennem! Sammen med de brede Schwalbe Smart Sam Active 2,6´´ dæk skal disse bremser nok sikre, at cyklen står godt fast, selv under de mest udfordrende forhold.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: