DKK 23.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Mange lækre opgraderinger
2. 11-speed Shimano geargruppe
3. 100 mm X-Fusion Air luftforgaffel

Hos CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern fortsætter man med at ryste overraskelser ud af ærmet! Bedst, som man tror, at nu kan der ikke laves flere forbedringer og opdateringer på CUBE-cyklerne, så kommer de opfindsomme tyskere med et nyt, innovativt påhit!

På 2022-udagaven af den elektriske mountainbike CUBE Reaction Pro 500 er der således lavet en del forbedringer, i forhold til basismodellen Reaction Hybrid 500. Læs med nedenfor!

Lad os begynde med at kigge på opgraderingerne: SR Suntour fjederforgaflen har måttet vige pladsen for en 100 mm luftforgaffel, X-fusion MIG32 Air, som er forsynet med lockout. Hvad er så fordelen ved en luftforgaffel? Jo, dels er den lettere end en traditionel fjederforgaffel, og dels kan luftforgaflen justeres efter rytterens vægt. Et er sikkert: Med X-fusion forgaflen for du den bedst tænkelig affjedring, en hardtail MTB kan give dig!

Også på motor-siden er der sket en opgradering: Her får du nemlig en 4.generations Bosch-motor på 250W, som yder 65 Nm. Den er stærk, let og lydsvag.

Den 9-gears Shimano geargruppe, som man finder på 500 Allroad, er blevet udskiftet med en 11-gears ditto. Så er du sikker på, altid at have en særdeles bred vifte af gear at gøre godt med.

Men omvendt skal man jo heller ikke nødvendigvis lave om på ting, som har vist sig at fungere godt! CUBE har således valgt at bibeholde de velkendte, solide Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser. Og med god ret. Du finder næppe noget bedre, hvis du ikke rykker op i en højere prisklasse.

Batteriet kender vi ligeledes fra andre CUBE el-mountainbikes: Der er tale om et Bosch Powertube på 500 Wh. Batteriet er naturligvis integreret i cyklens stel.

Tilbage er kun at ønske dig mange skønne ture på din nye CUBE Reaction Hybrid Pro 500!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: