Før DKK 22.999,00
DKK 13.999,00
SparDKK 9.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fuldt udstyret
2. Lang rækkevide
3. Strømlignet design

E-Fly VIA centermotor er det moderne svar på en el-cykel. det lette og elegante nordiske design gør VIA til en af markedets mest eftertragtede cykler og den perfekte pendlercykel for dem, der skal fra A til B hurtigt, komfortabelt og sikkert.

VIA sætter nye standarder for den tidløse og dynamiske e-bike. Enkelt i sit design, brugervenligt display – nem at elske.

E-Fly VIA Centermotor er en sporty city udgave af den klassiske E-Fly model. Med fokus på et mere dynamisk stel­design og med en mere sporty kørestilling er den klar til at bringe dig fremad.

Batteriet er et af de mest langtrækkende på markedet, med dens 468 Wh køre den distancer på over 110 km - alt afhængigt af hvor meget du hjælper til.  

Cyklen er desuden udstyret med med hydraulisk skivebremser på forhjulet og fodbremse. Derudover har VIA N7 Shimano Nexus gear med drejegreb, punkteringsbeskyttede dæk, godkendt lås, og robust bagagebærer med smart og praktisk AVS beslag. Kurve med AVS-beslag spændes nemt fast med klikspænde og passer direkte på bagagebæreren.

Lygterne er fastmonterede og får strøm fra batteriet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: