Før DKK 22.999,00
DKK 12.999,00
SparDKK 10.000,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Lang rækkevide
2. Kraftig center motor
3. 7 slidstærke Shimano Nexus gear

VIA er en moderne herre el-cykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede cykler og den perfekte pendlercykel for dem, der skal fra A til B hurtigt, komfortabelt og sikkert.
VIA sætter standarden højt med den dynamiske og tidløse e-bike. Brugervenlighed display, Enkelt i sit design – nem at elske.

VIA er en sporty city udgave af den klassiske E-Fly model. der er lagt mere fokus på et dynamisk stel­design , samtidig med kørestillingen er blevet mere sporty er VIA klar til at bringe dig frem.
Batteriet er et af de mest langtrækkende på markedet, med dens 468 Wh køre den distancer på over 110 km - alt afhængigt af hvor meget du hjælper til.  

Cyklen er desuden udstyret med med hydraulisk skivebremser på forhjulet og fodbremse. Derudover har VIA 7 Shimano Nexus gear med drejegreb, punkteringsbeskyttede dæk, godkendt lås, og robust bagagebærer med smart og praktisk AVS beslag.
Kurve med AVS-beslag spændes nemt fast med klikspænde og passer direkte på bagagebæreren. Lygterne er fastmonteret og får strøm fra batteriet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: