Før DKK 22.449,00
DKK 19.999,00
SparDKK 2.450,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, solid og funktionel herre-elcykel
2. Stærk og diskret centermotor
3. Levers fuldt udstyret til bykørsel

Den moderne, urbane mand går hverken på kompromis med design, komfort, funktionalitet, kvalitet eller design.  Heller ikke, når der skal købes ny elcykel! I øvrigt er man hverken doven eller en snyder, fordi man vælger en elcykel. Du får nemlig stadig motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne.

Hvis du er på udkig efter en både solid, smart og funktionel herre-elcykel til frisk og sporty bykørsel, så er den nye Trek District+ 4 værd at overveje.

Cyklen er baseret på et let og stærkt aluminiumsstel, og centermotorens diskrete placering i cyklens krank gør, at cyklen bestemt ikke virker tung eller klodset. Motoren kommer fra Bosch. Den yder 250 W, og 50 Nm. Batteriet er placeret under bagagebæreren, og du kan vælge mellem 300, 400 eller 500 Wh. batteri-kapacitet. Hvad du bør vælge, afhænger af dit kørselsbehov.  

Der er desuden affjedret forgaffel og ditto sadelpind, så komforten er i top, selv hvis du skulle møde et par ujævnheder på din vej.

Geargruppen er den velkendte Shimano Nexux, med 7 indvendige gear. Det vil være mere end tilstrækkeligt til almindelig bykørsel, og desuden er behovet for vedligeholdelse ganske beskedent.
Hydrauliske skivebremser har den lækre cykel naturligvis også. Der er tale om de meget populære Shimano MT200, som findes på et utal af højkvalitets cykler, såvel elcykler som almindelige.

Endelig kommer Trek District+ 4 med masser af lækkert udstyr, såsom skærme, bagagebærer (hvor du også kan anbringe et barnesæde), dagskørelys og meget andet.

Du får, kort sagt, rigtig meget elcykel for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: