DKK 21.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Elcyklen til den travle, urbane mand
2. Affjedret forgaffel
3. Hydrauliske skivebremser (Tektro HD-T275)

Rigtige mænd kan sagtens køre på elcykel! Og det er der da også flere og flere, som vælger at gøre. Uanset, hvor sej, man er, kan der nemlig opstå mange situationer i dagligdagen, hvor det kan være en fordel med det lille ekstra boost, som elmotoren giver. Og nej, man er hverken doven eller en snyder, fordi man anskaffer sig en elcykel. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne. Så du får stadig motion. Du kommer bare frem til din destination, uden at være drivvåd af sved.

Herre-udgaven af Sparta d-Rule M7Tb er en rigtig lækker allround cykel, som er særlig velegnet til dig, der bor i en by. Du bruger måse din cykel til de daglige pendler-ture til og fra job eller studier. Og i fritiden bruger du cyklen til indkøbsture, og en mængde andre aktiviteter med familie og venner. Og denne lækre hollandske elcykel kan holde til det hele! Det solide aluminiumsstel er både let og langtidsholdbart. Og den kraftige Bosch Active Line Plus centermotor er diskret indbygget i kranken, så man knapt bemærker, at der er tale om en elcykel.

Batterierne kommer, ikke overraskende, også fra Bosch. Du kan vælge mellem 3 størrelser: 300, 400 eller 500 Wh., alt efter behov og budget.

Geargruppen hedder Shimano Nexus, og den byder på hele 7 indvendige gear, så du altid har mulighed for at finde et gear, der matcher de forhold, du kører under. Men du skal selvfølgelig også kunne bremse ned igen! Og det kan du på denne cykel, takket være de stærke og næsten vedligeholdelsesfrie Tektro HD-T275 hydrauliske skivebremser. Det er sandelig noget andet end de fælgbremser, man finder på traditionelle hverdagscykler.

Sparta d-Rule M7Tb er en elcykel til den moderne, travle mand!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: