DKK 21.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Virkelig solid og smuk el-citybike
2. Stærk motor og god batteri-kapacitet
3. Hydrauliske skivebremser

En citybike kan være god at have. Det har mange danske cyklister erfaret. Det er uden tvivl derfor, at citybikes er så populære. Mange danskere bor jo i byerne, og bruger måske deres cykel til alle former for daglig transport. Og cykel-oplevelsen bliver bestemt ikke ringere af, at man har en elmotor til hjælp. Du får nemlig stadig motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne.

Hvis du vil have en elektrisk citybike af højeste kvalitet, så er det en god ide at tage cyklerne fra den hollandske producent Sparta med i sine overvejelser. Sparta har nemlig over 100 års erfaring indenfor fremstilling af cykler, og er i dag Europas førende producent af elcykler.  

Sparta C-Grid Fit M7TB er en smart el-citybike til kvinder. Det lette og stærke aluminiumsstel har den lave indstigning, som er karakteristisk for klassiske damecykler. Samtidig fremstår cyklen i et smukt, formfuldendt design.

Den stærke Bosch centermotor, som yder op til 40 Nm., er smukt integreret, så man dårligt nok lægger mærke til, at der er tale om en elcykel. Batterierne, som ligeledes er integreret i stellet, kan fås med enten 400 eller 500 Wh. kapacitet, så der er tilstrækkeligt med strøm, selv til forholdsvist lange ture.

Hele 7 indvendige Shimano Nexus gear sikrer, at du altid har mulighed for at vælge et gear, der passer til situationen. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser. Denne type bremser er b.la. kendetegnet ved, at de ikke så let lader sig påvirke af glat/vådt føre. Hvis du kun har været vant til de fælgbremser, man ty finder på traditionelle hverdagscykler, vil du blive positivt overrasket over forskellen.

Med en el-citybike fra Sparta går funktionalitet og design hånd i hånd med ypperlig bygge-kvalitet.

Vil du læse mere om elcykler generelt? Her er alt hvad du skal vide om din elcykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: