Få ekstra hjælp med en el-cykel!

Let, sjovt og godt for miljøet!
Hvis du tager cyklen til daglig og gerne vil have lidt ekstra medvind, er kommet lidt op i årene og derfor har brug for lidt ekstra hjælp på cyklen, eller måske overvejer at være mere miljørigtig og skifte bilen ud med en cykel, så er en elcykel det perfekte valg! Det er bestemt ingen skam at indse at en el-cykel er det rigtige valg, for du er sikret en god og behagelig køretur, og så er det langt bedre for miljøet med en elcykel, end hvis du tog bilen!

Dame-elcykler er også herre-elcykler
Vi har et stort udvalg af el-cykler i forskellige prisklasser, men de fleste af cyklerne i vores udvalg er "damecykler", i den forstand at de har lav indstigning. En herre kan dog sagtens vælge en "dame"-elcykel, da den lavere indstilling og oprejstre kørestilling blot gør køreturen mere behagelig, da en sporty kørestilling og en så tung cykel som en el-cykel, vil være rigtig ukomfortabel. Hvis du søger en bestemt type elcykel eller model, er du mere end velkommen til at kontakte os!

Cykler.dk sidder klar med hjælp og rådgivning
Da en el-cykel er dyrere end en almindelig cykel, er det selvsagt en større beslutning end at anskaffe sig en elcykel, end en almindelig cykel. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe og rådgive dig, hvis du har spørgsmål til hvilken model der passer bedst til dit behov, hvilken størrelse du skal have, eller noget helt tredje. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail: info@cykler.dk eller på tlf. 77 34 08 18.