DKK 23.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk og velkørende el-citybike
2. Stærk Bosch Active Line Plus motor
3. Hydrauliske skivebremser fra Alongha

Er elcykler kun for ældre og/eller fysisk udfordrede personer? Er man doven, hvis man vælger en elcykel? Kræver elcykler megen vedligeholdelse? Kan det overhovedet svare sig at købe en elcykel?

Her hos Cykler.dk vil vi gerne bidrage til at gøre op med nogle af de mange myter og fordomme, der knytter sig til elcykler. Når elcykler oplever stigende popularitet, blandt stort set alle aldersgrupper, skyldes det jo netop, at elcykler er for alle. Og ja, elcykler ER typisk lidt dyrere end almindelige cykler. Motor, batterier og display koster. Men hvis du køber en solid cykel, fra en anerkendt producent, og så i øvrigt får din cykel behørigt serviceret på vort topmoderne værksted, så tør vi godt love, at du får valuta for pengene!

Når både kvalitet og design skal være i top, kan ingen elcykel-producenter måle sig med den hæderkronede hollandske virksomhed Sparta. Tag f.eks. et kig på den lækre citybike c-Grid Energy M7TB!

Denne cykel drives af en stærk og let Bosch Active Line Plus centermotor. Motoren er, ligesom batterierne, integreret i det solide og elegante aluminiumsstel. Lige i forbifarten er der næppe mange, der bemærker, at der er tale om en elcykel. Batterierne fås i to forskellige størrelser: 400 eller 500 Wh., så du selv kan vælge, alt efter behov og pengepung. Batterierne er aftagelige, for nemmere opladning.

Geargruppen kender vi fra andre Sparta-cykler. Den kommer fra Shimano (Nexus) og byder på 7 indvendige gear.

De hydrauliske Alongha skivebremser sørger, i kombination med de brede Schwalbe Road Cruiser dæk, for at cyklen står godt fast, selv når føret driller.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: