Sparta damecykler til ethvert behov
Hvilke damecykler tilbyder Sparta?
I 2000 lancerede Sparta en model under navnet Amazone. Denne cykel var andet og mere end en almindelig damecykel, idet den faktisk henvendte sig specifikt til kvinder med børn. Denne cykel blev ligefrem kendt som `The Mom Bike´ (lNederandsk: `Moederfiets´).

Og det siger jo noget om, at Sparta forstår at lave damecykler. Man kan dog, med en vis ret, spørge, om forskellen på herre- og damecykler nu også er så betydelig i vore dage? Ofte er cykel-modellen nemlig præcis den samme, bortset fra, at man selv skal vælge, om man ønsker høj eller lav indstigning. Hos Cykler.dk hat vi i øvrigt også en del mandlige kunder, der foretrækker cykler med lav indstigning. Og det er bestemt helt i orden. Til syvende og sidst er det jo din komfort og cykelglæde, det handler om!  

Kvalitet og design er i top
Hvorfor skal jeg vælge en Sparta elcykel?
Når du køber en Sparta elcykel, foretager du en investering i din fremtid. Du får nemlig et pålideligt transportmiddel, som nok skal holde i mange år. Den moderne, travle kvinde bruger ofte sin cykel til mange former for transport i hverdagen: Hun skal pendle til og fra job eller studier, hun skal måske hente og bringe sit barn i daginstitutionen, hun skal købe ind, og i fritiden cykler hun måske til og fra diverse aktiviteter, alene eller sammen med vennerne. Og så gør det jo heller ikke noget, at cyklen fremstår et i smukt helstøbt og diskret design!

Selv om du måske ikke rigtigt synes, at du kommer meget omkring i hverdagen, så kan et sådan transport-behov hurtigt føre til, at du får cyklet en del kilometer. Det stiller betydelige krav til cyklen, og derfor er det essentielt, at kvaliteten er i top, helt ned til den mindste komponent. Og her kan du trygt stole på Sparta! Her er der nemlig ikke gået på kompromis med noget som helst. Cyklens ramme er udført i aluminium, som er både let og stærkt, og ikke kræver megen vedligeholdelse. Desuden er hydrauliske skivebremser standard. Disse bremser har den store fordel, rent sikkerhedsmæssigt, at de ikke så let påvirkes af vådt/glat føre. Endvidere kræver hydrauliske skivebremser kun minimal vedligeholdelse.

Motorer
Hvilke motorer bruger Sparta til deres elcykler?
En god motor er selvfølgelig alfa og omega på enhver elcykel. Sparta har, ligesom mange andre producenter af gode elcykler, valgt Bosch som leverandør af motorer. Og det er bestemt ikke uden grund. Her er man nemlig sikker på at få kvalitet for pengene. På Spartas hverdagscykler og citybikes hjælper motoren med, indtil du når 25 km/t. Skal det gå hurtigere, skal du op i de smarte speed pedelecs, der vel bedst kan betegnes som elektriske racercykler.

Batterier
Hvilke batterier kan jeg vælge imellem?
Uden strøm kommer du ikke langt på en elcykel. At skulle træde en tung elcykel, hvor batterierne er helt flade, vil hurtigt blive noget af en udfordring. Derfor er det godt, at Sparta har udviklet de smarte Li-iOn batterier, som kun vejer ganske lidt, men stadig giver dig en god aktionsradius. Du vil i reglen kunne vælge mellem batterier med en kapacitet på 300, 400 eller 500 Wh. Har du behov for mere, kan du tilkøbe en Range Extender. Visse speed pedelecs leveres desuden med Dual Battery
teknologi, hvor du kan få helt op til 1125 Wh.

Bliv glad med Sparta og Cykler.dk!
Når den moderne kvinde køber en Sparta elcykel, får hun ikke alene et solidt transportmiddel, som hun kan have glæde af i mange år. Hun lægger også grunden til mange skønne oplevelser i fremtiden. Forestil dig at sætte dit barn i barnesædet, og køre ud til skov og strand, i den danske sommer. Hvad kunne være skønnere?
Hos Cykler.dk er vi derfor stolte af at være blevet Sparta-forhandler. Hvis du har nogen form for spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe!