DKK 19.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Verdens førende kvalitet og design
2. Stærk Bosch centermotor, samt 3 str. batterier
3. Tektro hydrauliske skivebremser

En hverdagscykel skal naturligvis kunne holde til at blive brugt hver dag. Kvalitet betyder generelt meget, når vi snakker cykler. Det gælder ikke mindst, når der er tale om en cykel, som skal bruges dagligt, og som du måske endda er afhængig af, for at få din hverdag til at hænge sammen.

I mere end 100 år har den hollandske producent Sparta gjort sig bemærket med cykler af helt enestående kvalitet. Og her i det 21. århundrede er firmaet især kendt for sine fantastiske elcykler. I A-serien finder man først og fremmest hverdagscykler.

Men hverdagscykler er bestemt ikke lig med kedelige cykler! Kast blot et blik på den skønne A-Shine Fit M7b!
Cyklens solide og lette aluminiumsstel er designet med henblik på at skabe en cykel med lav indstigning. Det gør cyklen specielt velegnet til seniorer og/eller til folk med diverse fysiske udfordringer. Og lad os så heller ikke glemme, at designet er super flot!

En affjedret forgaffel sluger, let og elegant, ethvert bump, du kan tænkes at komme ud for, på din vej gennem byen. Og de 7 gear hjælper dig med at forcere enhver stigning i fin stil.

Den stærke Bosch Active Line centermotor giver særdeles god trækkraft (40 Nm.), samtidig med, at kørslen bliver silkeblød, og meget støjsvag. Batterierne er baseret på den populære Li-iON teknologi, og fås i 3 størrelser (300, 400 eller 500 Wh.). Batteriet er placeret ved bagagebæreren, som i øvrigt er standardudstyr.    

Heller ikke, når det gælder sikkerhed, går folkene hos Sparta på kompromis med noget. På A-Shine Fit M7b er der nemlig hydrauliske Tektro Skivebremser, som nok skal levere solid og præcis bremsekraft, også når vejret og føret viser sig fra den drilske side. Når du køber en Sparta elcykel, investerer du i både design, funktionalitet og kvalitet, der holder, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: