DKK 24.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Dame-elcykel i klassisk design
2. Vedligeholdelsesfrit bælte-træk
3. Tektro HD-T275 hydrauliske skivebremser

Elcykler til hverdagsbrug bliver mere og mere populære. Og det er bestemt ikke kun seniorer, der kan have glæde af den ekstra hjælp, som elmotoren giver. Også en del yngre mennesker oplever, at det kan være rart med et lille ekstra boost, når det går op ad bakke, eller der er strid modvind. På elcyklen får du nemlig stadig motion. Du kommer bare frem til din destination, uden at være gennemblødt af sved.

En hverdagscykel skal kunne holde til meget. Og hvis du ønsker en elcykel, hvor kvalitet og design følges ad, så kan du overveje at vende blikket mod Holland. Der finder man nemlig Sparta, som er Europas førende producent af elcykler.
a-Shine Ultra M5B Belt er udformet som en klassisk damecykel, med lavindstigning. Og klassisk design er bestemt heller ikke at foragte. Især ikke, når det kombineres med Spartas uhørt gode kvalitet. Cyklen er bygget op omkring et både let og solidt aluminiumsstel. Og som noget helt specielt er der tale om en cykel med bælte-træk. Det giver dels et meget rent og let tråd, og dels nedsætter det behovet for vedligeholdelse, i forhold til en cykel med traditionelt kædetræk.
Motoren kommer, ikke overraskende, fra Bosch. Den er integreret i kranken, så man knapt bemærker, at der er tale om en elcykel.

Batteriet ligger under bagagebæreren, og fås i 3 størrelser: 300, 400 eller 500 Wh. På bagagebæreren kan du vælge at placere et barnesæde, så junior kan komme med ud at cykle. Vi anbefaler i øvrigt, at du husker en Cykelhjelm, både til dig og til dit barn.

Cyklen er udstyret med den for Sparta elcykler så karakteristiske 7-speed Shimano Nexus geargruppe, hvilket er mere end rigeligt til at cykling i byen. De hydrauliske skivebremser (Tektro HD-T275) der ligeledes standardudstyr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: