Cube Stereo Hybrid 120 Pro 625

DKK 31.699,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Full suspension eMTB af meget høj klasse
2. Super fin affjedring
3. Stærk motor, og stort batteri

På en elektrisk full suspension mountainbike kan du cykle praktisk talt alle steder. Du kan klare de vildeste offroad-kørsler, og du kan også bruge cyklen på asfalt.

Med 2023-udgaven af Stereo hybrid 120 Pro 625 slår Cube endnu engang fast, at de også er med helt fremme, når det gælder eMTB´er.

Indbygget i cyklens aluminiumsramme finder du det 625 Wh. store Bosch Powertube batteri, som giver strøm til centermotoren. Batteriet er aftageligt, så du kan oplade det inde i varmen, hvilket er en god idé at gøre, når der er mulighed for det.

Motoren er både lydsvag og stærk. Faktisk yder den et drejningsmoment på intet mindre end 85 Nm!

Også affjedringen er helt i top: Forgaflen er en 130 mm RockShox Recon Silver RL Air, ,naturligvis med lockout. Forgaflen suppleres på fornemste vis af en RockShox Deluxe Select bagdæmper. Denne kombination skal nok `sluge´ selv meget hårde bump og vibrationer.

Luftaffjedring er smart, fordi du selv kan justere affjedringen, i forhold til dine egne behov. Og ydermere sparer du noget vægt, i forhold til forgafler og bagdæmpere med metalfjedre.

Geargruppen på denne lækre eMTB er en 1x12-speed Shimano Deore., som er både solid og brugervenlig. Gearområdet er ganske bredt, så du løber næppe tør for gear.

De bomstærke hydrauliske Shimano BR-MT420 skivebremser sikrer, at du altid har fuld kontrol over cyklen, selv når vejen er sneglat, eller MTB-sporet én stor mudderpøl.

Det kan ikke nægtes, at eMTB´er koster. Bl.a. derfor er de desværre også populære blandt cykeltyve. Vi anbefaler, at man anvender en godkendt kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: