DKK 22.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot, solid og funktionel touring-elcykel
2. Stærk motor, og 500 Wh. batteri
3. Leveres med masser af udstyr

Cube Touring Hybrid One 500 er en smuk og funktionel elcykel, som nok skal få smilet frem hos folk, der cykel-pendler, dyrker turcykling, eller `bare´ nyder følelsen af n stærk og smuk elcykel, som, på mange måder, forener moderne højteknologi og klassisk elegance.

Indbygget i aluminiumsstellet sidder det 500 Wh. store Bosch Powertube batteri, godt beskyttet mod fugt og snavs. Og alligevel kan batteriet let afmonteres, så du f.eks. kan oplade det indenfor i varmen. Det anbefaler vi, at du gør, hvis du har mulighed for det.

Den 3.-generation Bosch-motor yder 75 Nm. Og det er en del, når vi snakker elcykel-motorer. Du kan sagtens klare selv meget stejle bakker. Og at trække en cykelanhænger er barnemad.

Forgaflen er en 63 mm SR Suntour.

Cyklen har en 1x9-speed geargruppe fra Shimano. Det giver dig et bredt gearområde at arbejde med, og samtidig er geargruppen stærk og enkel, og kræver kun minimal vedligeholdelse.

Hvis man hidtil har været vant til at køre med traditionelle fælgbremser, vil man blive positivt overrasket over den store forskel, som de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser gør. Selv i meget glat føre er der bremsekraft for alle pengene.

Udstyr er der også nok af på Touring Hybrid One 500: Skærme, lygter, bagagebærer og støtteben. Sæt f.eks. et barnesæde på bagagebæreren, så junior kan komme med på tur. Husk hjelm til jer begge.

Undgå at friste cykeltyven. Køb en godkendt lås
på Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: