DKK 26.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk allround-elcykel fra Cube
2. 625 Wh. batteri og bomstærk motor
3. Leveres med masser af udstyr

Det gælder for alle Cubes cykler, at der er tale om produkter af meget høj kvalitet, i forhold til prisen.

Og det kan da heller ikke undre, at den anerkendte sydtyske cykel-producent også er med helt fremme, når det handler om elcykler.

Cube Kathmandu Hybrid ONE 625 er en ægte allround-elcykel af meget høj klasse. Det store 625 Wh.  Bosch Powertube batteri er smukt integreret i cyklens lette og solide aluminiumsstel. Med så stort et batteri skulle der være rigeligt med strøm til de flestes behov.

Motoren er en 4. generations Bosch CX Performance Line. Og her har vi at gøre med en sand kraftkarl. Den yder nemlig ikke mindre end 85 Nm. Det er kun marginalt mindre, end hvad visse minibiler (med benzinmotor) yder! Så der er rigeligt med trækkraft, selv til de stejleste bakker og den hårdeste modvind.  

Affjedringen er også fin: En 100 mm SR Suntour forgaffel, som nok skal absorbere bump og vibrationer fra underlaget.  

En 1x10-speed Shimano Deore geargruppe sørger for et særdeles bredt gearområde. Samtidig er der tale om en både solid og brugervenlig geargruppe.

Bremserne er der også kun godt at sige om: Her finder vi nemlig de velkendte hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. Og de virker, som de skal. Hver gang! Selv i meget glat føre kan du roligt regne med, at der er rigeligt med bremsekraft til rådighed.

Til slut skal vi nævne, at cyklen leveres med masser af udstyr: Skærme, lygter, bagagebærer og støtteben.

På en Cube Kathmandu Hybrid ONE 625 er der basis for masser af skønne oplevelser. Cykler.dk anbefaler en forsikringsgodkendt lås!. Cykeltyvene kan nemlig også godt lide elcykler.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: