DKK 16.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk Lækker og komfortabel MTB
2. Fjerlet carbon-ramme
3. RockShox Judy Gold luftforgaffel

Med CUBE Reaaction C:62 Pro tager vi lige et enkelt skridt opad, i forhold til `lillebror´´, C:62 ONE. Og alligevel er der mange positive lighedspunkter. Et står imidlertid lige så fast som de solide 2,25´´ Schwalbe-dæk, der sidder på C:62 Pro´s Answer Atac fælge: Når du køber en CUBE-MTB, får du et ægte tysk kvalitetsprodukt, til en fornuftig pris! Det er nok den mest tungtvejende grund til, at vi, hos Cykler.dk, har mange tilbagevendende kunder, som ikke vil have andet end CUBE!

Den velkendte, fjerlette C:62 carbon-ramme giver cyklen den lave vægt og den lynhurtige, præcise håndtering, der kendetegner en virkelig seriøs carbon-MTB. Og samtidig er komforten overraskende høj. Det kan vi ikke mindst takke den lækre 100 mm RockShox Judy Gold RL Air luftforgaffel for. Når du først har prøvet at køre med luftforgaffel, har du ikke lyst til at køre med andet: Forgaflen kan let justeres, så den passer til din egen vægt, og desuden er luftforgaflen lettere end en traditionel forgaffel, som indeholder en metalfjeder.

Geargruppen må man ikke gå på kompromis med. Det ved folkene hos CUBE, og det er sikkert derfor, at de har besluttet at satse på et sikkert valg Shimano XT 1x12 geargruppen er nemlig kendt for sin høje grad af både præcision, driftssikkerhed og brugervenlighed.

Man kan, lidt sort-humoristisk sige, at der ikke er meget sjov ved at køre stærkt, hvis man ikke kan bremse, når der er brug for det. Og det kan du, med de velprøvede Shimano XT hydrauliske skivebremser. De skal nok virke, både hurtigt, præcist og kraftigt. Selv når sporet er vådt og mudret, eller sneen dækker vejen.

På en CUBE Reaction C:62 Pro er du klar til at møde enhver udfordring, hvad enten det er på MTB-sporet eller under de daglige pendlerture til og fra jobbet eller studiet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: