DKK 7.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Flot og solid hybridcykel, med meget udstyr
2. 2x8-speed Shimano geargruppe
3. Tektro HD-M275 hydr, skivebremser

På en god, solid hybridcykel kan du klare stort set alle typer af cykling: Du kan bruge den til pendling, indkøbsture og anden dagligdags transport. Du kan drage på eventyr ud i det blå, snuppe en hurtig træningstur på landevejen, eller måske sågar tage på cykelferie. Og så kan du selvfølgelig indtage skovstier og MTB-spor, hvor cyklen virkelig er i sit es.

Sådan en cykel er Cube Nature Allroad.

Aluminiumsstellet er lavet med henblik på at spare vægt, uden at gå på kompromis med hverken styrke, styreegenskaber eller design. Og vi er ikke bange for at sige, at det er lykkedes over al forventning!

Forgaflen er en 63 mm SR Suntour. Den giver en behagelig affjedring, og er desuden bred nok til dæk helt op til 50 mm.

Gear er der masser af. Cyklen er nemlig forsynet med en 2x8-speed geargruppe fra Shimano. Så du får aldrig problemer med at finde et passende gear, uanset, om du pendler til og fra job, giver den fuld gas på landevejen, eller takler de hårdeste MTB-spor.  

Når der skal bremses, kan du trygt stole på de hydrauliske Tektro HD-M275 skivebremser. Her er bremsekraft for alle pengene, selv når cykelstien er sneglat eller MTB-sporet mudret.

Cube Nature Allroad leveres med masser af praktisk udstyr: Skærme, bagagebærer, lygtesæt og støtteben. Det eneste, du skal gøre, er at hoppe i sadlen, og give den max gas!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: