DKK 6.299,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 198,00)
Se mere
(+ DKK 329,00)
Se mere
(+ DKK 549,00)
Derfor vil du elske den
1. Virkelig meget for pengene
2. 3x8-speed Shimano geargruppe
3. 63 mm SR Suntour forgaffel

Det behøver heldigvis ikke koste alverden at blive kørende på en flot, solid og velkørende mountainbike. Èn ting er vi i hvert fald sikre på, her hos Cykler.dk: Når du køber en Cube-cykel, får du særdeles god valuta for dine penge, uanset, hvilken prisklasse, din nye cykel ligger i.

Cube Nature en en både solid og flot hybridcykel der, rent prismæssigt, ligger i et leje, hvor de fleste kan være med.

Det stærke og lette aluminiumsstel har glatte svejsninger, og der er naturligvis studser til montering af skærme og bagagebærer. Det kan især være en fordel, hvis du skal bruge din cykel til pendling eller anden transport i hverdagen. For selv om cykler af denne type primært er skabt til offroad-kørsel, er der faktisk tale om meget alsidige cykler, som også kan begå sig på asfalt.  

En 63 mm SR Suntour forgaffel med lockout sørger for affjedringen. Lockout funktionen gør det muligt at fastlåse forgaflens vandring. Det kan f.eks. være en fordel, når du kører lange stræk i fladt terræn og/eller på asfalt.

En 3x8-speed geargruppe fra Shimano sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed, både til det hårde terræn i skoven, og til de hurtige pendlerture til og fra job/studier.

De hydrauliske Tektro HD-M275 skivebremser leverer masser af bremsekraft, selv i meget glat føre.

Sus smilende forbi myldretidens bilkøer, drag på eventyr i naturen, eller snup nogle hurtige motionsture på landevejen. Cube Nature kan det hele!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: