DKK 15.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Enestående fed hardtail MTB til prisen
2. 140 mm FOX luftforgaffel
3. 4-stemplers hydrauliske Shimano M6120 skivebremser

Hvis du foretrækker en hardtail mountainbike, er den nye Trek Roscoe 9 et interessant bud. Lad os kigge nærmere på den!
Her får du en MTB, som er hurtig, sjov og letkørt, og som samtidig er udstyret med komponenter af meget høj klasse.

Forgaflen er en FOX Rhythm 36, med hele 140 mm vandring. Den skal nok `sluge´ selv meget voldsomme bump og vibrationer. De ekstra kraftige 36 mm gaffelben kan holde til særdeles meget, så du behøver ikke være bange for at presse cyklen (og dig selv) til det yderste. Der er desuden tale om en luftaffjedret forgaffel, så du kan tilpasse affjedringen efter dine egne præferencer. Affjedringens hårdhed afhænger af mængden af luft, som du pumper ind i forgaflen.

En anden smart feature er dropper post sadelpinden, som du kan justere på, imens du sidder på cyklen. Det kan f.eks. være smart ved nedkørsler, og i forbindelse med sving og hop.

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano SLX/XT. Her får du et meget bredt gearområde at arbejde med, samtidig med at driftssikkerheden er høj, og brugervenligheden i top, bl.a. fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på.

Men hverken fart eller adræthed kan bruges til noget, hvis man ikke også har fuld kontrol over cyklen. Og det har du, takket være de stærke Shimano M6120 hydrauliske skivebremser med 4 stempler.

Kort sagt: En solid og sjov hardtail MTB, som byder på enestående kvalitet, selv set i forhold til det noget hårde prissegment.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: