Før DKK 25.299,00
DKK 18.999,00
SparDKK 6.300,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En ganske enkelt fantastisk trail-cykel, med masser af udstyr
2. Fantastisk affjedring, både for og bag
3. Hydrauliske Shimano MT4100 skivebremser

Er du vild med udfordringen ved de svære nedkørsler? I så fald forstår vi dig godt. Hvis man først har tabt sit hjerte til offroad-kørsel, så er der ingen vej tilbage. Det erfarer stadig flere danskere i disse år. Og resultatet er, at MTB-sporten oplever en kraftig opblomstring.

Fra den amerikanske cykel-gigant Trek kommer Fuel EX 7, en rigtig fed full suspension mountainbike, der kan lidt af det hele. Stellet er udført i let og stærkt aluminium, hvilket også er med til at holde prisen nede. Der er indvendig kabelføring, hvilket er med til at holde behovet for vedligeholdelse på et minimum.

Og for alle allroundere gælder det alligevel, at der næsten altid er et specifikt område, hvor de især udmærker sig. Og for
Trek Fuel EX7s vedkommende er det altså de stejle nedkørsler. Samtidig er denne cykels udstyrsniveau meget højt. Og her tænker vi naturligvis ikke mindst på affjedringen. Du får nemlig en RockShox Gold 35 RL forgaffel, som er udstyret med en DebonAir fjeder, for at kunne absorbere enhver vibration fra underlaget. Forgaflen har 140 mm vandring. Og bagtil finder du den special-tunede Fox Float Performance EVOL, DPS dæmper, med 3 forskellige indstillinger. Mere kan man næsten ikke forlange, især ikke for en cykel i dette prissegment.

Gear-systemet kommer fra Sram. Der er tale om en 1x12 NX Eagle geargruppen, som har et meget bredt gear-område. Samtidig sikrer denne geargruppe lette og silkebløde gearskift, gang på gang.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano MT4100. Og det er kvalitet for alle pengene. Til sidst bør vi måske lige nævne, at cyklen kommer med tubeless ready dæk, som holder vægten nede, og giver forbedret trækkraft.

Alt i alt en fantastisk stærk og solid trail-cykel, som sætter nye standarder i en prisklasse, hvor konkurrencen ofte er hård.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: