Før DKK 4.199,00
DKK 3.739,15
SparDKK 459,85
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Super MTB til prisen
2. 21-speed gear-pakke
3. Tektro mekaniske skivebremser

Det behøver ikke at være dyrt at få sin debut indenfor MTB-sportens fantastiske verden. Det beviser trek med den nye Marlin 4. For relativt få penge kan du komme i gang med at køre MTB. Og det endda på en både smart, solid og funktionel cykel, som også kan bruges til de daglige pendlerture til og fra job eller uddannelse. Denne cykel er lige så fantastisk i byen som i terrænet!

Ligesom så mange andre gode mountainbikes er Marlin 4 bygget op omkring et både let og stærkt aluminiumsstel. Trek giver i øvrigt livsvarig garanti på stellet. Det gælder for alle modeller i den populære Marlin-serie. Der er indvendig kabelføring, som dels beskytter kablerne, og dels giver cyklen et elegant og sporty look. Det gør, at cyklen ikke alene er praktisk i terrænet, men også ser godt ud i et urbant miljø, eksempelvis foran fitnesscentret eller din yndlings-cafe.

Når terrænet begynder at smide udfordringer i hovedet på dig, vil du nyde godt af den fantastisk gear-pakke, som giver dig hele 21 gear til rådighed. Du kan således altid finde et gear, der gør cyklen tilpas let at træde.

Kontrol betyder alt. Det ved den dygtige MTB-ryttere. Og ingeniørerne hos Trek ved det heldigvis også. Derfor har de udstyret Marlin 4 med mekaniske skivebremser fra Tektro. Disse bremser er langt mere effektive end almindelige fælgbremser, og samtidig er de med til at holde prisen nede, i forhold til de hydrauliske skivebremser, som man typisk finder på lidt dyrere cykler.

På Str. XS og XS er der en lille nedadgående bøjning på stellet, hvilket gør cyklen lettere at bruge for børn.

Hjul-størrelser:
•XS og S: 27,5´´
•M. L. XL og XXL: 29´´

Marlin 4 er forberedt for montering af støttefod og bagagebærer, hvilket gør den til en rigtig dejlig pendler-maskine. Kort sagt en rigtig allround-cykel, som kan det hele. Og den gør det godt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: