Før DKK 4.799,00
DKK 4.599,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. 2x8 geargruppe
2. SR Suntour forgaffel
3. Tektro HD-M275/276 hydrauliske skivebremser

Mountainbikes er blevet meget populære i de senere år. Og det er bestemt ikke så mærkeligt, for de meget solide cykler kan jo også bruges til daglig transport til og fra arbejde, uddannelse, fritidsaktiviteter osv. Og ikke mindst, så er mountainbike-sport både sjovt og givende.

Der findes mountainbikes i bogstaveligt talt alle prislag! Hvis du først lige skal i gang med at snuse til mountainbike-sportens forunderlige verden, er det bestemt forståeligt, at du måske ikke ønsker at sætte store penge i en cykel, før du har konstateret, om sporten tiltaler dig. Og så er det jo godt, at du kan få en god begynder-MTB til en fornuftig pris!

Den amerikanske gigant Trek lancerer nu de nye modeller i den populære Marlin-serie. Den smarte Marlin 5 er bygget op omkring et let og stærkt aluminiumsstel, med indvendig kabelføring. Det giver cyklen et smukt, helstøbt look, og desuden beskytter det kablerne, så behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum.

Forgaflen er en SR Suntour, som nok skal absorbere de bump, du måtte komme ud for på din vej. Desuden får du en dejlig 2x8 geargruppe, så du altid kan finde et gear, der passer til situationen.

Kontrollen over cyklen betyder alt, ikke mindst, når man kører offroad. Og her kan du trygt stole på de solide Tektro HD-M276 hydrauliske skivebremser. Disse bremser virker, hurtigt og præcist, hver eneste gang. Også, når underlaget er glat/mudret. Der er en verden til forskel på hydrauliske skivebremser og de fælgbremser, du måske er vant til fra din almindelige hverdagscykel.
På Str. XXS til og med S er der en nedadgående bøjning på overrøret, for at skabe lettere af- og påstigning for mindre ryttere.

Hjulstørrelser:
•XXS. 26´´
•XS og S: 27,5
•M, L, XL og XXL: 29´´

Endelig er Marlin 5 forberedt for montering af bagagebærer og støttefod, så du let kan forvandle den til en ægte pendler-maskine.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: