Før DKK 579,00
DKK 499,00
SparDKK 80,00
Levering 2-4 dage
Specialized Chamonix ANGI MIPS skal du købe fordi.
1. MIPS for ekstra beskyttelse
2.  Testvinder 2018, nu er den endnu bedre
3. Utrolig let og kompakt

Har du ikke kørt med cykelhjelm før? Eller skal du bruge en mere diskret? Så er denne hjelm ihvertfald noget for dig! Den er utrolig let og fylder ikke meget omkring hovedet. Specialized Chamonix fåes i 6 fede farver så der skal nok være noget der passer til dig og din personlighed.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Hjelmen er ANGI forberedt så den kan tilkøbes til hjelmen. ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en. Med en ANGI kommer der 1 års abonnement til appen.

Der medfølger til hjelmen et visir, som let klikkes på i fronten af hjelmen, hvis det ønskes.


HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: