Før DKK 599,00
DKK 449,00
SparDKK 150,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Flot og diskret hjelm
2. Optimal beskyttelse med MIPS
3. Forberedt for ANGi

Er du på udkig efter en både sikker og diskret cykelhjelm? Så er den her! I vore dage behøver du ikke leve med en grim og/eller klodset cykelhjelm. Chamonix fra amerikanske Specialized er let og smart, og fylder ikke meget omkring hovedet. Hjelmen er udstyret med MIPS-teknologi (Multi-directional Impact Protection System). Det betyder, at når hjelmen rammer jorden, bliver kraften fra slaget omdirigeret, hvorved risikoen for alvorlige hjerneskader nedsættes med op til 40%. Dette er videnskabeligt bevist. Husk på, at hjernen er et af de få organer, som, hverken kan udskiftes eller erstattes med en protese. Er uheldet ude, kan et hårdt slag mod hovedet have de forfærdeligste konsekvenser. Det er derfor værd at beskytte sit hoved bedst muligt.
Hjelmen er forberedt for montering af ANGi. ANGi er en lille sensor, som kan registrere, hvis du bliver involveret i et styrt. Sensoren står i forbindelse med en app på din smartphone eller dit smartwatch. Der sendes så automatisk en SMS til et eller flere på forhånd indtastede numre om, at du har brug for hjælp. Hvis du ikke er kommet til skade, kan du nå at annullere SMS´en. Med køb af hjelmen følger et års abonnement til app´en.  Hjelmen kommer med et visir, som du let kan montere på fronten af hjelmen, hvis du ønsker det. Så slipper du for at få insekter eller andre fremmedlegemer i hovedet, når du cykler.

Chamonix hjelmen er godt ventileret, og kommer i flere seje farver. Så det skulle nok være muligt at finde en farve, der falder i din smag.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S/M - 52-56
M/L - 56-60

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • Mangler du nye puder til din specialized Chamonix hjelm? Find dem HER

    HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: