Beskyt dit hoved med Specialized!

Få den bedste beskyttelse og komfort med Specialized!
Der er INTET der er vigtigere for en cyklist eller en cykelrytter, end cykelhjelmen. Uanset om du kun bruger cyklen til skole og indkøb, eller tilbringer mange timer om på de danske veje og cykelstier, så er hjelmen det ALLER-vigtigste, du bør investere i.

Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af cykelhjelme i alle farver, prisklasser og typer, fra Specialized. Hos os finder du både by-hjelme, moutainbike-hjelme, børne-hjelme og superlette og aerodynamiske racerhjelme.

Find en cykelhjelm som selv dine børn ikke kan sige nej til
VI ved af erfaring, at rigtigt mange danskere ikke bryder sig om at bære en cykelhjelm – og det er rigtigt ærgerligt. For en cykelhjelm er den eneste reelle beskyttelse man kan få i tilfælde af styrt. Der er mange grunde til, hvorfor mange undlader at bære cykelhjelm. Nogle af de hyppigste undskyldninger er, at en cykelhjelm får en til at se sjov eller kikset ud.

En anden udbredt undskyldning som vi ofte hører er, at det ikke er behageligt at bære en cykelhjelm. Heldigvis gør et brand som Specialized meget for at deres cykelhjelme både skal være lige så spændende som sikre. I vores udvalg finder du et bredt udvalg af farver, som gør, at selv dine børn vil kunne finde en hjelm, som de synes er spændende.

De mange farver gør det i sidste ende også nemmere for eventuelle bilister at få øje på dig eller dit barn, når det er mørkt. Priserne på de fleste af vores hjelme ligger i et prisleje, hvor alle kan være med. Du kan således finde nye cykelhjelme helt ned til 329 kr.

Opnå bedre resultater med en aereodynamisk cykelhjelm
I vores udvalg finder du udover en række farverige Specialized hjelme, en række særligt udviklet aerodynamiske cykelhjelme.
Disse cykelhjelme er særligt udviklet til cykelryttere. Udover at give en fantastisk beskyttelse i tilfælde af cykelstyrt, så er de lavet således at de mindsker luftmodstand så meget som overhovedet muligt.

For en professionel cykelrytter kan luftmodstand have en stor indvirkning på ens præstationsevne, da man udsættes for vind over længere tid. Den aerodynamiske form hjælper med at afbøje vinden, så du ikke skal bruge kræfter på det. Disse hjelme ligger i et noget højere prisleje fra 999 kr. til 2299 kr.

Sørg for at vælge en hjelm der passer til dit behov
Uanset om du er på udkig efter en cykelhjelm til hverdagsbrug eller til professionelt brug, så er det afgørende at du vælger en cykelhjelm som passer dig.

Både komfortmæssigt, den skal altså sidde behageligt på hovedet og korrekt. Hvis en cykelhjelm ikke passer til dit hoved, vil det for det første ikke kunne give den rette beskyttelse og hvis du ikke føler, at den sidder godt på hovedet, kan det distrahere dig imens at du kører, hvilket du ikke ønsker. Hvis du ikke føler, at du har fundet den rette cykelhjelm her på siden, så er du velkommen til at se resten af vores udvalg af cykelhjelme, der byder på produkter fra mange øvrige brands. Du finder hele vores udvalg af cykelhjelme på denne side.

Få en unik ’Specialized’-behandling når du køber hos os
Hos Cykler.dk ønsker vi at give vores kunder det bedste udvalg og den bedste service, når det kommer til køb af Specialized produkter.

Derfor arbejder vi hver dag for at være de første til at modtage de nyeste og bedste produkter. Derudover gør vi meget ud af at gøre det så nemt at handle hos os som muligt. Hvis du har købt en ny cykel, så bliver den altid leveret klar til brug. Det vil sige vi altid indstiller cyklen til din højde, så du kan hoppe direkte i sadlen og trampe i pedalerne. Hvis du har købt ekstraudstyr, sørger vi også for at det er monteret. Vi glæder os til at høre fra dig.