Beskyt dit hoved med Specialized!

Specialized tilbyder dit vigtigste cykeludstyr
Der er INTET der er vigtigere for en cyklist, end cykelhjelmen. Uanset om du kun bruger cyklen til skole og indkøb, eller drøner flere hundrede kilometer om ugen, så er hjelmen det ALLER-vigtigste. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af cykelhjelme i alle farver, prisklasser og typer, fra Specialized.

Find en cykelhjelm til alle behov
Vores udvalg af cykelhjelme fra Specialized er så stort, at uanset hvilket behov, budget eller køn du har, så har vi en hjelm til passer til. Du finder både by-hjelme, moutainbike-hjelme, børne-hjelme og superlette og aerodynamiske racerhjelme, i vores udvalg fra Specialized.

Find den rigtige hjelm til dit behov
Det er vigtigt at du finder en hjelm der passer dig. Både komfortmæssigt, den skal altså sidde behageligt på hovedet, og sidde korrekt. Men også typemæssigt, du skal altså finde en type-hjelm der passer til dit behov. Derfor er det heldigt, at uanset hvilket behov du har, så har vi en Specialized-cykelhjelm der passer til. Har du brug for hjælp til valg af hjelm eller størrelse, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18, eller mail: info@cykler.dk.