DKK 389,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Ekstra sikkerhed, når du cykler
2. Sender nødsignal i tilfælde af styrt
3. Kan monteres på langt de fleste hjelme

ANGi-snsoren giver dig ekstra sikkerhed på cykelturen. Sensoren monteres i din hjelm, og så snart, sensoren registrerer, at du er styrtet, sender den et signal til din telefon/dit smartwatch, der så sender en SMS til dine pårørende eller andre kontakter (som du har indtastet på forhånd). Du skal blot sørge for at have installeret Specializeds egen Ride App.Appen findes selvfølgelig både til IOS og til Android.

Ved hjælp af GPS-koordinater har dine pårørende mulighed for at se, hvor du er. Hvis du er heldig, og slipper uskadt fra styrtet, har du selv mulighed for at annullere SMS´en, hvorefter du kan fortsætte din cykeltur.

Men hvad nu, hvis du f.eks. cykler rundt i en vildmark, hvor der ikke er mobildækning? Også her kan ANGi-systemet være til gavn. Hvis der bare er dækning, når du tager af sted på cykelturen, kan du indtaste turens forventede varighed. Hvis du ikke er hjemme, når tiden er gået, sendes der en SMS til dine pårørende/andre kontakter, med besked om, hvor du befandt dig, da der senest var dækning.

Der findes en del cykelhjelme, som fra producentens side er forberedt for montering af ANGi-sensor. Men sensoren kan også bruges på de fleste andre hjelme. Og hjelm bør man naturligvis altid have på, når man cykler. Batteriet har en levetid på ca. 6 måneder, og sensoren vejer kun ca. 10 gram, inkl. batteri.

ANGI-sensoren er en god og billig ekstra sikkerhed, som både du og dine pårørende vil blive glad for. Tilbage er vist kun at ønske dig mange gode og sikre cykelture!