Før DKK 3.999,00
DKK 3.519,13
SparDKK 479,88
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Kun 232 g. pr sko (str. 42)
2. Stivhedsindeks på 13,0
3. Meget komfortabel og slidstærk

Et par gode cykelsko skal være lette. Og alligevel er de deres vægt værd i guld! Det er design-teamet hos Speialized udmærket klar over. Og når de sætter S-Works mærket på et produkt, så ved man, at dette mærke står for eksklusivitet! 4000 kr. er måske en del penge for et par cykelsko, men hvis du ønsker kompromisløs kvalitet, vil du erfare, at disse sko er pengene værd!

Det gælder naturligvis også for de nye S-Works EXOS EVO MTB-sko. Lad os begynde med at kigge på sålen: Her får du en af de stiveste XC FACT carbon-såler, Specialized har lavet til dato, med et stivhedsindeks på hele 13.0. Det giver sublim kraftoverførsel, så du får den maksimale fremdrift ud af hver eneste watt, din krop er i stand til at generere. Samtidig et skoen ekstremt let, med en vægt på kun 232 gram i str.42. Det skyldes bl.a. det både stærke, lette og fleksible DYNEEMA-mesh. DYNEEMA er et kunststof, som bl.a. også bruges til skudsikre veste!

På hæl og tå finder du den innovative SlipNot-belægning, som sikrer dig et godt fodfæste, når du går i dine cykelsko. De patenterede VOA L2-spænder sikrer milimeter-præcis justering af pasformen. Denne justering kan endda foregå, imens du sidder på cyklen!

Gevindpladen består af en titanium-legering, og kan bevæges op til 5 mm, i forhold til pedalerne. S-Works EXOS EVO-skoene er udstyret med 2-bolts klamper, som passer til langt de fleste gængse MTB-pedaler!

Specialized S-Works EXOS EVO er MTB-skoen til den seriøse mountainbike-entusiast, der kun ønsker det bedste af det bedste!