Før DKK 3.499,00
DKK 2.799,00
SparDKK 700,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Ultra-stiv FACT Carbon-sål
2. DYNEEMA på oversiden
3. Meget komfortable sko til gravel, cykelcross og XC

Der stilles mange krav til et par mode MTB-sko: De skal være lette og behagelige at have på. De skal kunne holde til at blive brugt, helst flere sæsoner. De må gerne se lidt smarte ud. Og fremfor alt skal de give optimal kraftoverførsel, så du får det maksimale ud af hvert eneste tråd i pedalerne!

Generelt må man sige, at produkterne i Specializeds S-Works-serie er til at stole på. Det gælder også for S-Works Recon MTB-skoene.

Uanset, om du er til gravel, cykelcross eller XC racing, vil du elske disse sko! De ultra-stive FACT carbon-såler giver en fantastisk kraftoverførsel, samtidig med, at vægten er lav og designet smart.

Takket være Specializeds eget videnskabeligt testede Body Geometry Fit program for du et perfekt ergonomisk fit, så risikoen for skader minimeres. Når du stiger af cyklen, vil du hurtigt komme til at værdsætte den gummi-belagte hæl og forfod, som giver et dejligt, sikkert fodfæste.  

Oversiden af skoen er belagt med DYNEEMA, et meget formbart og adaptivt kunststof, der har den egenskab, at det ikke giver sig, når det bliver strakt. Dermed former skoen sig efter din fods bevægelser, uden at noget af kraftoverførslen går tabt. DYNEEMA er i øvrigt så stærkt, at det også bruges til fremstilling af skudsikre veste!

I snuden af skoen finder du en ekstra forstærkning, som forhindrer, at skoen bliver revet i stykker (eller at dine tæer bliver beskadiget!), hvis skoen skulle støde imod en forhindring.

Den innovative PADLOCK hælkappe giver skoen en hidtil uset komfort.
Specialized kalder S-Works Recon for de hurtigste sko på MTB-sporet. Det er næppe nogen overdrivelse!