Før DKK 2.599,00
DKK 1.575,00
SparDKK 1.024,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk aerodynamik
2. Glimrende beskyttelse, med MIPS, samt forberedt for ANGi
3. Perfekt ventilation og pasform

Til den virkelig seriøse landevejsrytter, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst, kommer Specialized nu med S-Works Evade ANGi MIPS.

Selve designet må siges at være intet mindre end revolutionerende. Det er lykkedes Specialized at gøre hjelmen en hel del lettere, uden at det går ud over den beskyttelse, en virkelig god cykelhjelm skal give dig. Man har endda gjort hjelmen endnu mere sikker, gennem den geniale implementering af Energy Optimized Multi Density ESP-skum. Ventilationen i denne hjelm er faktisk lige så god, som hvis du kørte helt uden hjelm!

Heller ikke pasformen kan der sættes en finger på.
Gennem talrige forsøg i vindtunnel har ingeniørerne hos Specialized skabt en meget aerodynamisk hjelm, hvor aerodynamikken også er helt i top. Desuden er den nye udgave af denne meget populære hjelm nu blevet udstyret med ANGi og MIPS.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er designet til at omdirigere de rotationale kraft-påvirkninger, som hjelmen (og dit hoved) let kan blive udsat for ved et styrt. Med MIPS-teknologi mindskes risikoen for hjerneskader med op til 40%, har videnskabelige undersøgelser bevist. Og det er da betryggende at vide, når man begiver sig ud på landevejene.

Evade hjelmen leveres forberedt for montering af ANGI-sensor. Ved et styrt vil sensoren sende besked til en app, som du har installeret på din telefon, hvorefter telefonen automatisk sender dine pårørende en SMS, hvor der står at du er væltet.  Hvis du kommer uskadt fra styrtet, har du 60 sekunder til at annullere SMS´en.

Kort sagt: Evade S-Works ANGi MIPS er en hjelm, der bærer det eksklusive S-Works navn med ære!

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
 • HER


 • Hjelmen fås i følgende str.:
  S: 51-56 cm
  M: 55-59 cm
  L: 59-63 cm

  OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag

  HJELMEN HER ER MED MIPS!
  MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
  Se mere om hvordan i videoen herunder: