DKK 999,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Skøn MTB-hjelm, med MIPS og fin ventilation
2.Mange muligheder for justering af pasformen
3.5 stjerner i Test fra Virginia Tech

Måske synes du, at navnet lyder som noget fra et strategisk computerspil. Men hjelmen Tactic 4 MIPS er i allerhøjeste grad skabt til den virkelige verden. Faktisk har amerikanske Specialized her skabt en MTB-hjelm af meget høj klasse. Læs med nedenfor!

Som så mange andre gode hjelme er Tactic 4 udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), som giver ekstra god beskyttelse ved rotationsstyrt, hvor hovedet bliver udsat for et `vrid´. Ved en sådan påvirkning slår hjernen mod indersiden af kraniet, og det er ofte det, der forårsager alvorlige hjerneskader. Forskning har imidlertid påvist, at bærer du en hjelm med MIPS, så reduceres risikoen for sådanne skader med op til 40%!

Også, hvad komfort angår, er Specialized Tactic 4 MIPS særdeles godt med. Hjelmen kan nemlig justeres på adskillige måder, takket være Specializeds Integrated Fit System, så du får lige præcis den rette pasform. En hjelm, der ikke sidder korrekt, er ubehagelig at have på, og fungerer måske ikke efter hensigten, hvis du bliver impliceret i et styrt.

Tactic 4 MIPS har et fast visir, som sikrer dig godt udsyn på MTB-sporet. En integreret holder til dine cykelbriller er der også.
Et innovativt ventilationssystem sørger for at lede varme væk fra hovedet, alt imens luft trækkes ind i hjelmens ventilationskanaler. Det sker, uanset, om du kører hurtigt eller langsomt. Du kommer således aldrig til at `koge´ under hjelmen.

Tactic 4 MIPS er forberedt for ANGi, et system, hvor du kan programmere din telefon eller dit smartwatch til at sende en SMS til dine pårørende, når en censor i hjelmen registrerer, at du styrter. Hvis du slipper uskadt fra styrtet, kan du annullere SMS´en indenfor 60 sekunder.

Alt i alt en rigtig fin MTB-hjelm, som da også har fået 5 stjerner i test på det anerkendte test-institut Virginia Tech.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den f.eks. har været tabt ned på et hårdt underlag.


Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 58-62

Hjelmen er kompatibel med den smarte ANGI sikkerhedssensor find den
  • HER


  • HJELMEN HER ER MED MIPS!
    MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
    Se mere om hvordan i videoen herunder: