Før DKK 669,00
DKK 549,00
SparDKK 120,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. 5 stjerner i test fra Virginia Tech
2. MIPS beskytter mod hjerneskader
3. Justerbar pasform, så den passer til næsten alle

Her hos Cykler.dk er vi ikke ti tvivl, og har for så vidt aldrig været det: ALLE, der cykler, bør bære hjelm. Og det gælder HVER gang. Også selv om du bare skal hen i kiosken!

Cykling er netop for alle, og det er lige præcis den synsvinkel, folkene hos amerikanske Specialized har anlagt, da de skabte cykelhjelmen, der fik navnet Camber. Denne smarte og komfortable hjelm er nemlig designet med henblik på at kunne give den helt rette pasform, så den kommer til at passe til enhver cykelrytter, uafhængigt af køn, alder og erfaring.
Det innovative one-size Headset SX pasformsystem bevirker sammen med de justerbare Tri-Fix stropper, at pasformen kan tilpasses til næsten ethvert hoved. Camber er desuden udstyret med et 4th Dimension kølesystem, som giver fantastisk ventilation, så man undgår den ubehagelige følelse af at `koge´ inde under hjelmen.

Men det væsentligste ved en cykelhjelm er og bliver jo sikkerheden. Og også her er Camber med helt fremme. Hjelmen er udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), et smart system, som modvirker de skadelige kræfter, som hjernen udsættes for ved rotationsstyrt. Videnskabelige undersøgelser har bevist, at MIPS reducerer risikoen for hjerneskader med op til 40%, sammenlignet med en traditionel cykelhjelm. Camber har desuden fået 5 stjerner i test fra det anerkendte amerikanske testinstitut Virginia Tech, og overholder desuden den amerikanske CPSC-sikkerhedsstandard for personer fra 5 år og opefter.

Camber er forberedt for ANGi-systemet, men vær opmærksom på, at sensoren skal tilkøbes separat.

Hjelmen fås i følgende str.:
XS: 49-53 cm
S: 51-56 cm
M: 55-59 cm
L: 59-62 cm
XL: 60-63 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt eller fordi den f.eks. har været tabt ned på et hårdt underlag.