Før DKK 1.299,00
DKK 1.059,00
SparDKK 240,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Optimal beskyttelse, med WaveCel-teknologi
2. 5 stjerner i test fra Virginia Tech
3. Skøn pasform og komfort

Når du cykler, bør du altid bære cykelhjelm. Og behovet bliver bestemt ikke mindre, når du kører i terræn. En god mountainbike-hjelm kan redde dit liv. Tænk på, at din hjerne er det dyrebareste organ, du har. Den kan ikke erstattes eller repareres, hvis den først har taget alvorlig skade.

Når det gælder om at beskytte mod cykelrelaterede hovedskader, er der intet, der kan matche Bontragers patenterede WaveCel-teknologi. Og Bontrager Rally er derfor også blandt de førende MTB-hjelme på markedet. WaveCel-teknologien beror på en stødabsorberede cellestruktur inde i hjelmen, og det er videnskabeligt bevist, at dette materiale beskytter flere gange bedre mod hjernerystelse, end en traditionel cykelhjelm ville gøre. Det er absolut heller ikke nogen tilfældighed, at Bontrager rally WaveCel har fået de maksimale 5 stjerner i test fra det anerkendte amerikanske test-institut Virginia Tech.

Hjelmen er både let og aerodynamisk, og desuden meget komfortabel, ikke mindst takket være de innovative BOA-spænder, som gør det muligt at justere hjelmens pasform med kun èn hånd. De bløde, svedtransporterende hjelmpuder kan tages ud, og vaskes. Det justérbare visir beskytter mod sol og regn, og giver hjelmen et sporty look.  

Hos Bontrager Rally WaveCel er både komfort og sikkerhed i top. Hvis du kommer ud for et styrt indenfor et år efter købet af denne hjelm, giver producenten dig en ny, ganske gratis. Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi de har været tabt ned på et hårdt underlag. Man kan ikke stole på, at hjelmen yder samme beskyttelse, næste gang, den får et slag.

Hjelmen fås i følgende størrelser:
S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm

Med Bontrager Rally WaveCel er du godt rustet til alle de udfordringer, du kan komme ud for som offroad cykelrytter.

HJELMEN HER ER MED Wavecel!
Wavecel er det sikreste matriale til en hjelm
Se mere om hvorfor i videoen herunder: