MUC-OFF Bike Cleaner 1 liter

DKK 119,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Rengør og beskytter din cykel vha. nano-teknologi
2. Meget nem at anvende
3. Fuldt biologisk nedbrydelig

Du kender naturligvis den følelse af glæde og stolthed, der skyller gennem en, når man ser sin nye cykel stå, flot og skinnende, i forårssolen. Lad os se at komme afsted, og få nogle kilometer i benene!

Men du har uden tvivl også oplevet, at en cykel kan blive meget snavset. Hvis du kører offroad, sprøjter mudder op på sin cykel, og sætter sig alle vegne. Og selv landevejs- eller hverdagscykler går ikke ram forbi: I et klima som det danske vil enhver cykel blive udsat for regnvand, sand og om vinteren også vejsalt. Her er der brug for seriøse rengørings- og plejemidler!

Fra det anerkendte firma Muc-Off kommer denne fantastiske Bike Cleaner, som, ved hjælp af avanceret nano-teknologi, går ind og nedbryder skidt og snavs, på mikroskopisk niveau. Og ikke nok med det: Muc-Off Bike Cleaner lægger også en ultra-tynd (usynlig) hende over din cykel stel og komponenter, så nyt snavs ikke så let sætter sig.

Det må være noget skrapt, giftigt stads!, tænker du måske. Men nej, Muc-Off Bike Cleaner er faktisk fuldt biologisk nedbrydeligt, og helt frit for syrer. Og da sprøjte-flasken virker vha. et ganske simpelt pumpe-system, er der heller ingen CFC-gasser, som skader ozon-laget. Muc-Off Bike Cleaner er således særdeles skånsom, både overfor miljøet og overfor din cykels flotte lak.

Muc-Off Bike Cleaner bruges på følgende måde:
1.Vask din cykel, ganske som du plejer
2.Sprøjt Muc-Off Bike Cleaner på, og lad det sidde i 3-5 minutter
3.Skulle der sidde lidt genstridigt skidt tilbage, så fjern det med en børste eller en svamp
4.Skyl hele cyklen grundigt af med rent vand
5.Både din cykel og din samvittighed er nu 100% ren!

Mange professionelle cykelhold verden over bruger produkter fra Muc-Off. Og det forstår vi faktisk godt!