Før DKK 949,00
DKK 719,00
SparDKK 230,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1 Effektive cykellygter i smart design
2 Op til 1000 lumen på forlygten
3 Nem opladning via USB

Når du færdes i trafikken, er det naturligvis af største vigtighed, at du både kan se, og at du bliver set. Intet er farligere end at være `sort´ cyklist. Du bør derfor ikke gå på kompromis, når det gælder cykellygter. Tænk på, at du kan ende i en situation, hvor cykellygterne bliver det, der redder dit liv eller din førlighed! Man har vist aldrig hørt om nogen, der har fortrudt, at de kørte med lys på cyklen. Men der findes tusinder, som har fortrudt, at de ikke gjorde!

Med dette cykellygtesæt fra den anerkendte producent Bontrager er du sikker på at have pæren i orden, uanset, om du pendler til og fra job eller studie, eller om du drager ud for at indtage landevejene eller mountainbike-sporet. Med op til 700 lumen giver forlygten, Ion Comp R, dig en varm, bred lyskegle, som sørger for sikker kørsel i mørke.Dertil kommer, at lyset fra Bontrager cykellygterne kan ses op til 2 kilometer borte. Det kan ikke blive meget bedre!

Baglygten, Flare City R, har en bred 35 lumen lyskegle, som gør denne lygte velegnet til brug i byen. Lyset fra disse lygter er synligt op til 2 km væk! Begge lygter kan indstilles til dagkørelys, som giver ultimativ synlighed i dagtimerne. Her afgiver lygterne blink, som på effektiv vis sikrer, at du bliver set af andre trafikanter. Og det er netop det, der kendetegner gode dagkørelygter. Uden blink er en cykellygte bare en cykellygte, og mest velegnet til kørsel i mørke.

Lygterne oplades let vha. det medfølgende micro-USB-kabel. Slut med at skulle skifte batterier! Dermed gør du jo i øvrigt også noget godt for miljøet. Nem og hurtig montering på styret, via det nye Quick Connect+ monteringssystem. Lygterne kan også monteres på cykelhjelme. Når lygterne fra Bontrager stråler i al deres glans, bliver din cykeltur god og sikker!