Før DKK 1.799,00
DKK 1.599,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. En virkelig pro landevejshjelm
2. Fantastisk aerodynamik
3. MIPS beskyttelse med hovedskader

Hvis du virkelig lever og ånder for landevejscykling, skal du naturligvis have en hjelm, der svarer til dine egne høje standarder. Al cykling indebærer en risiko. På landevejen går det ofte stærkt (hvilket jo er en betydelig del af meningen med det hele), og tit ligger du måske tæt på andre ryttere. Der skal ikke meget til, før du risikerer en tur i asfalten. Spørgsmålet er ikke, OM det sker for dig, men udelukkende, hvor længe, du er i stand til at undgå det!
En god cykelhjelm er derfor ikke til at undvære. Den kan, i yderste konsekvens, ende med at redde dit liv. Hvis du vælger Bontrager Velocis med MIPS, er du godt på vej i den rigtige retning. Det er nemlig en virkelig pro landevejshjelm!
Du får her en dejlig let og meget aerodynamisk hjelm, som sætter dig i stand til at stryge igennem modvinden og hente de brøkdele af sekunder, som kan ende med at sikre dig en plads på podiet, når du kører løb. Samtidig er hjelmen særdeles godt ventileret, og pasformen er i top, så du kan holde ud at have hjelmen på dagen lang. Desuden er der et par smarte huller, som kan holde dine solbriller på plads.
Hvad er det så, der gør en hjelm med MIPS til et godt og sikkert valg? Jo, MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er udviklet i samarbejde med bl.a. hjernekirurger, med henblik på at neutralisere de skadelige påvirkninger, som dit hoved kan risikere at blive udsat for ved rotationsstyrt. Det mindsker risikoen for alvorlige hovedskader.

Hjelmen fås i følgende størrelser:
S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63

Bontrager Velocis MIPS er omfattet af producentens særlige udskiftningsgaranti, så hvis du styrter med hjelmen på, indenfor et år efter købet, får du en ny hjelms, kvit og frit. Husk i øvrigt, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.