Før DKK 1.199,00
DKK 849,00
SparDKK 350,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Optimal beskyttelse med WaveCel teknologi
2. Fantastisk komfort og ventilation
3. Hjelmen til den dedikerede cykel-freak

Når du dagligt cykler mange kilometer, uanset, om det er på asfalt, på grus eller i skoven, så vil der, statistisk set, være en forøget risiko for, at du bliver indblandet i et uheld. Generelt bør ingen cykle uden cykelhjelm. Men når du cykler meget, har du brug for en hjelm i absolut topkvalitet.

Du får kun èn hjenre! Sådan lyder den danske oversættelse af Bontragers slogan (You only get one brain!). Og det er så sandt, som det er sagt. Den menneskelige hjerne er unik og uerstattelig. Og har den først taget skade, kan du ende som invalid. Derfor er det godt, at Bontragers har sendt Spectre WaveCel hjelmen på markedet!

WaveCel er en patenteret teknologi, som er baseret på et stødabsorberende celle-materiale inde i hjelmen. Det gør hjelmen både stærk og let. Det er videnskabeligt bevist, at en WaveCel-hjelm er op til 48 gange så effektiv som en traditionel skum-hjelm.

Men det er langtfra alt, hvad der er at fortælle om Specter WaveCel! Hjelmen er naturligvis udstyret med det geniale BOA justeringssystem, som gør det muligt at justere hjelmen med kun én hånd. Og Fidlock-spændet sikrer en perfekt pasform.

Hjelmens brede luftkanaler giver en fantastisk ventilation, så du ikke får det for varmt om hovedet. Og når sveden alligevel begynder at løbe, kan du glæde dig over de bløde, vaskbare hjelmpuder. Et smart insektnet holder generende kryb ude af hjelmen.  

Bontrager Specter WaveCel fås i følgende størrelser:

S: 51-57 cm
M: 54-60 cm
L: 58-63 cm

Ligesom så mange andre af de fede cykelhjelme fra Bontrager, er der udskiftningsgaranti på Specter WaveCel. Dvs., at hvis du styrter med hjelmen på, indenfor et år efter købet, så giver Bontrager dig en ny hjelm, helt gratis! Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de har fået et hårdt slag, enten ved et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag!

Vil du vide mere om Wavecel, så besøg deres hjemmeside HER!

HJELMEN HER ER MED Wavecel!
Wavecel er det sikreste matriale til en hjelm
Se mere om hvorfor i videoen herunder: