Før DKK 499,00
DKK 349,00
SparDKK 150,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super komfort og performance til billig pris
2. Perfekt til såvel landevej som trails
3. Den velkendte kvalitet fra Bontrager

Det er i grunden helt utroligt indlysende: For at kunne cykle godt, er du nødt til at sidde godt på cyklen! Derfor er en cykelsadel ikke bare en cykelsadel. Når du skal tilbringe utallige timer i sadlen, over forhåbentlig flere år, har du brug for en sadel, der giver dig maksimal komfort, uden at gå på kompromis med præstationerne.

Nu sidder du måske og tænker: Uha, det lyder dyrt! Men nej, det behøver det faktisk ikke være! Kig bare på Arvada Comp sadlen, fra den anerkendte producent Bontrager. Her får du en sadel, hvor komforten er i top, og som samtidig giver dig fin performance, uden at koste en mindre formue.

At finde den rette balance mellem komfort og effektivitet kan godt være lidt af en udfordring. Men hos Bontrager er man bestemt ikke bange for udfordringer. Det er måske derfor, at man har valgt at skabe Arvada Comp.

Sadlen er baseret på en strategisk placeret Zone Density skalkonstruktion, som gør sadlen både komfortabel og funktionel. I bunden af skallen finder du Channel Flex, som øger sadlens eftergivenhed, så den tilpasser sig dine bevægelser.
I midten af sadlen finder du en langsgående rille, som mindsker trykket på din bagdels bløde væv.

Bontrager Arvada Comp er udstyret med runde 7x7 mm rails i stål. Disse rails er særdeles stærke, og brugen af stål er samtidig med til at holde prisen nede.

Sadlen fås i 3 forskellige størrelser, og vægten varierer fra 294 til 307 gram.

Bontrager Arvada Comp er en sadel, som er designet til utallige timers brug, hvad enten det er på landevejen eller på et MTB-spor.