Før DKK 879,00
DKK 739,00
SparDKK 140,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Rigtig meget MTB-sadel for pengene
2. Både komfort og performance er i top
3. Cro-Mo rails

For at kunne cykle godt, skal du sidde godt på cyklen. Og en sadel er bestemt ikke bare en sadel. Det ved folkene hos amerikanske Specialized. Derfor har de også, gennem adskillige år, produceret mængder af fede sadler til snart sagt alle typer cykling.
Phenom camp er en både komfortabel og funktionel sadel, specielt designet til de MTB-ryttere, der ikke lader sig nøje med en standard-sadel. Her får du virkelig en MTB-sadel, hvor komfort og performance går hånd i hånd, på smukkeste vis.

Sadlen er bygget op som en carbon-forstærket skal-konstruktion, og dens ydersider er designet til at følge kroppens bevægelser. Det patenterede Body Geometry design fornægter sig aldrig. En level 2 polstring bidrager yderligere til sadlens komfort, og suppleres glimrende af en gennemskæring ned gennem sadlens midte. Det sikrer fornøden blodgennemstrømning til vitale områder. Det er dårlig blodgennemstrømning, som forårsager den `sovende´ fornemmelse, som er så ødelæggende, såvel for komforten som for din evne til at yde det optimale.

Men en ting er komfort. Noget andet er performance.  Og her lever Phenom Comp også til fulde op til, hvad man kan forvente at en moderne højkvalitets MTB-sadel. Foran på sadlen finder du eksempelvis et lavfriktions-materiale, som, udover at mindske friktionen, så kraften fra dine tråd ikke går tabt, også øger din mobilitet, så du let kan flytte dig frem og tilbage, alt efter behov.

Når de virkelig stejle nedkørsler melder sig, vil du blive glad for det runde design på sadlens bagside. Det gør det til en let sag at komme ud over sadlens bagkant, så du kan få tyngdepunktet så langt ned som muligt.

Sadlen er udstyret med lette, hule og meget stærke Cro-Mo rails, og fås i to størrelser:
•143 mm: 254g
•155 mm: 260g


Se videoen og lær mere om Body Geometry