Før DKK 869,00
DKK 699,00
SparDKK 170,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Skum-polstring med gel-indlæg
2. Carbon-forstærket skal
3. Formidabel sadel til prisen!

Når det skal gå rigtig hurtigt på landevejen, afhænger meget af to ting: Aerodynamik og lav vægt. Alt på din cykel er designet til at holde aerodynamikken i top, og vægten i bund. Når du sætter en spurt ind, læner du dig frem, og giver alt, hvad du har i dig. Og så skal det helst ende med, at konkurrenterne kun ser baghjulet på din cykel!

Og alligevel må vi alle indrømme, at vi nødig vil gå på kompromis med komforten. Og det er da også sandt, at hvis komforten ofres fuldstændigt, bliver det sværere at performe ordentligt. En dårlig kørestilling kan koste dig dyrebare brøkdele af sekunder. Og et generende sadelsår kan ødelægge meget for selv den mest dedikerede landevejsrytter.

Det betyder derfor alverden, at du sidder godt på cyklen. Og nu kan du faktisk få en rigtig god landevejssadel til en rimelig pris!

Specialized Romin EVO Comp Gel er, på sin vis, en lidt speciel sadel, idet den er polstret med en blanding af gel og skum (skum-polstring med gel-indlæg på strategiske steder). Det giver en glimrende komfort, ikke mindst på de længere ture. Sammen med den carbon-forstærkede skal, som er meget stiv, giver det en sadel, hvor komfort og performance er forenet på fornemste vis. Romin EVO Comp gel har lette, hule cro-mo rails, hvilket er med til at holde prisen nede, i forhold til f.eks. Expert sadlen, der har rails af titanium.  

Som noget næsten selvfølgeligt er sadlen designet vha. det patenterede Body Geometry program, som sikrer tilstrækkelig tilførsel af blod til sensitive områder. Det er i øvrigt en sadel, der kan bruges af både mænd og kvinder.

Alt i alt en rigtig lækker sadel, hvor du får meget for pengene!

Se videoen og lær mere om Body geometri