Før DKK 2.500,00
DKK 1.995,00
SparDKK 505,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk komfort og performance, til landevej eller trail
2. Mirror-teknologi gør, at sadlen tilpasser sig din anatomi
3. Lette og stærke titanium-rails

Når du dyrker cykling på højt plan, skal alt bare spille. Ofte er det små detaljer, der bliver afgørende for, hvem der står øverst på skamlen, når et løb er slut. Alt det ved du sikkert. Og måske har du til tider ærgret dig over de situationer, hvor det kan blive nødvendigt at gå på kompromis med komforten, for at opnå den optimale performance.

Men sådan behøver det ikke være, hvis du vælger den nye Power Pro Mirror sadel fra Specialized! Her går performance og komfort virkelig op i en højere enhed. Det kan du bl.a. takke den unikke `mirror´-teknologi for. Teknologien hedder sådan, fordi den `spejler´ din krops bevægelser, således at sadlen former sig efter selv den mindste bevægelse i din krop. Teknologien er udviklet ved hjælp ad 3D-print og en flydende polymer, som skaber en helt enestående `vaffelmønstret´ struktur. Resultatet er en sadel, som sikrer, at du sidder perfekt, alt imens såvel sædeknoglerne som det bløde væv i din bagdel får fremragende støtte. Og så performer du, ganske enkelt, bedre! Selve `puden´ er i øvrigt den samme, som man finder på én af Specializeds topmodeller, S-Works Power Mirror. Specializeds eget Body Geometry koncept findes naturligvis også på Power Pro Mirror.

Sadlen er udstyret med lette titanium-rails. Og skallen er baseret på carbon, heraf 15% genbrugsmaterialer, så der er også tale om et ganske bæredygtigt produkt.

Uanset, om du kører på landevej eller offroad, kan du være sikker på, at Specialized Power Pro med mirror giver dig en helt fantastisk komfort og støtte, så du får mere overskud til at give den fuld gas på cyklen. Og hvem ved, måske er det lige netop det, der skal til, for at det bliver dig, der først flyver over målstregen i dit næste løb? I modsat fald er det i hvert fald ikke sadlens skyld!

Vægt:

•245 gram (143 mm)
•251 gram (155 mm)

OBS: Vi fraråder, at man bruger buksefedt sammen med denne sadel, idet vi ikke kan garantere, at buksefedt ikke kan beskadige sadlens materialer.

Se videoen og lær mere om Body geometri