Før DKK 1.799,00
DKK 1.499,00
SparDKK 300,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Innovativ MIMIC-teknologi
2. Patenteret Body geometry design
3. Understel og rails i FACT carbon

Her hos Cykler.dk lever og ånder vi for cykling! Derfor glæder vi os over, at cykelsport bliver stadig mere populært her i Danmark. Og vi er så sandelig også glade for, at flere og flere kvinder får øjnene op for de mange herlige oplever, som denne fantastiske sport byder på.

Når du skal yde dit optimale på cyklen, skal du have en god sadel. Og som kvinde har du måske brug for en sadel, der ikke først og fremmest er designet il at blive brugt af mænd. Er det overhovedet muligt at få en seriøs cykelsadel, som er designet specielt til kvinder?, tænker du måske. Og til det kan vi med glæde svare et stort, rungende JA!

Folkene hos amerikanske Specialized elsker at finde innovative løsninger på de små og store problemer, som cykel-atleter verden over kommer ud for. Og til alle verdens kvindelige cykel-entusiaster kommer nu den lækre sadel Power Comp med MIMIC! Og hvad er så MIMIC? Jo, MIMIC er en ny, innovativ teknologi, baseret på et lag ekstra blødt materiale inde i sadlen, som selv former sig efter din krops komturer. Herved udlignes belastningen, så du udgår hævelser, ømhed og `sovende´ fornemmelser. Sadlen er naturligvis designet ti henhold til Specializeds patenterede Body Geometry program, som sikrer, at der kommer tilstrækkeligt med blod til de områder af din krop, som er i kontakt med sadlen. Resultatet er en overraskende komfortabel sadel, hvis performance også er i top!

Sadlen har et let og stift carbon-understel, og ultralette og stærke titanium-rails. Polstringen er level 2, i medium-hårdt skum, som giver fantastisk komfort.

SWAT-kompatibel, som betyder, at du kan montere SWAT-opbevaringsenheder under sadlen.

Hvis du vil have en sadel, hvor kvalitet, komfort og performance går op i en højere enhed, uden at prisen ryger op på samme niveau som S-Works sadlerne, så prøv Power Pro med MIMIC. Den kan i øvrigt også bruges af med, selv om den markedsføres som en kvinde-sadel.

Se videoen og lær mere om Body Geometriy