Før DKK 2.549,00
DKK 1.949,00
SparDKK 600,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. MIMIC-teknologi for maksimal komfort
2. Rails og understel i FACT Carbon
3. Sublim S-Works kvalitet

Cykelsport oplever stigende popularitet i disse år. Og det er vi naturligvis glade for. I en tid, hvor corona-pandemien har sat en del begrænsninger for mange idrætsgrene, søger stadig flere danskere ud på landevejen, hvor der er frisk luft og god plads. Også stadig flere kvinder begynder at fatte interesse for cykelsport. Også det er fuldt forståeligt.

Det med cykelsadler har imidlertid til alle tider været problematisk for kvinder. I mange år blev der ikke designet cykelsadler specielt til kvinder. Det er der heldigvis blevet lavet om på i de senere år! Og ikke overraskende er den amerikanske producent Specialized med helt i front.

Ligesom alle andre produkter i S-Works serien repræsenterer sadlen S-Works Power med MIMIC det mest eksklusive, Specialized har at byde på. Og det siger en hel del!

MIMIC-teknologien bygger på et lag af materiale, som automatisk tager form efter din krop. Derved fordeles belastningen, så du undgår ømhed og/eller `sovende´ fornemmelser i dele af kroppen. Og Specializeds patenterede Body Geometry design sikrer fornøden blodgennemstrømning til særligt sensitive områder.

Understel og rails er udført i ultra-let og stift FACT carbon. Og poldtringen er level II, hvilket giver god komfort, samtidig med, at du bibeholder en meget direkte føling med sadlen.

S-Works Power med MIMIC er selvfølgelig SWAT-kompatibel, hvilket tillader dig at montere SWAT-opbevaringsenheder under sadlen.

•NOTE: Oversized 7x9 carbon rails er ikke kompatible med sadelklamper, der er udstyret med side-load klampe mekanismer ved 7mm's runde rails.

•Størrelse 143mm / Vægt 170g
•Størrelse 155mm / Vægt 173g

Til slut vil vi sige, at hvis du er mand, og føler, at S-Works Power med MIMIC passer godt til dig, så skal du ikke lade dig afskrække af, at den markedsføres som en kvinde-sadel. Vælg den sadel, du føler passer til dig

Se videoen og lær mere om Body Geometry