DKK 2.549,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Skal, understel og rails i carbon
2. Level I polstring
3. Noget nær den ultimative racer-sadel!

Det kan godt være, at vi siger det lidt tit. Men nu siger vi det altså en gang til: Hvis man vil yde det optimale, når man cykler, så har hver neste lille detalje en betydning. Alt på din cykel skal være optimeret, helt ned i de mindste enkeltheder, så du får det maksimale ud af hvert eneste tråd i pedalerne. På de lange og hårde etaper tilbringer du mange timer i sadlen. Derfor bør du ikke gå på kompromis med noget, når det drejer sig om valg af cykelsadel.

Fra amerikanske Specialized kommer den lækre S-Works Power sadel. Og hvis man kender lidt til denne gigant-virksomheds produkter, så ved man, at S-Works er betegnelsen for Specializeds serie af de mest eksklusive produkter. Og S-Works Power sadlen er bestemt ikke nogen undtagelse!
Sadlen er baseret på en skal og et understel af carbon, som er både stift og ultralet. Polstringen er level I, hvilket giver den mest direkte føling med sadlen. Det let støttende PU-skum giver god komfort, når etaperne er lange.

S-Works Power har lette, stærke carbon-rails, hvilket vel nærmest må betegnes som en selvfølge for en Specialized sadel i denne klasse.

Sadlen leveres med et stærkt, let og vandafvisende cover. Ligesom så mange andre gode Specialized sadler er S-Works Power designet i henhold til det patenterede Body Geometry koncept, som sikrer tilstrækkelig tilførsel af blod til særligt følsomme arterier.

•SWAT-kompatible mounts kan monteres under sadlen, hvilket tillader en aerodynamisk og integreret opbevaringsplads.

•Størrelse: 143mm, vægt 159g
•Størrelse: 155mm, vægt 161g
•Bemærk venligst at oversized carbon rails, 7x9mm, ikke er kompatible med sadelpinde, hvor bespændingen sker fra siden, disse er beregnet til 7mm, runde rails

Se videoen og lær mere om Body geometri